Tehnički kutak > Tuning skutera

jel ovo normalno?

<< < (8/11) > >>

2TDottore:
necemo pretjerivat al ajmo rec po meni je taj cilindar u stanju ko da ima vec najmanje 20000km ak ne i vise.Jos ne uzimam u obzir da su prelivni kanali unisteni jer na 20000 kanali su inace ko novi na velikoj vecini cilindra.

Ja da sam na njegovom mjestu bi obavezno probao malo pobrusit kanale kolko se moze da se dalje ne trgaju jer ak to ne napravi lako moguce da ce mu se desit da moze opet puknut komadic i doc pod kariku i pa pa.Ali najradje bi uzeo novi cilindar pa sam siguran jer ak zacvika lako moguce da najebe i radilica a to je malo preskupo. :sad1: Sve u svemu losa sreca kod kupnje kita.

area mf:
a kom će se dogoditi nego meni :laughing9: :laughing9:eto ak ništa bar ste naučili nešt iz ovog mog sranja,sve razmišljam da rasprodam to smeće i kupim si neko motor pravi,a ne dat para za nove stvari i onda mi se dogodi tvornička greška,znaju uzet 2000kn za to a neznaju napravit kako treba....j#bo ti ovo..

veka84sb:
Da sve je ok , da se to srediti , trebas sam obraditi lagano te kanale da sprijecis daljnja nastajanja ostecenja i nema problema ,ovo vozi sigurno i bez problema...

2TDottore:

--- Citat: area mf - 23 Prosinac, 2008, 14:04:44 ---a kom će se dogoditi nego meni :laughing9: :laughing9:eto ak ništa bar ste naučili nešt iz ovog mog sranja,sve razmišljam da rasprodam to smeće i kupim si neko motor pravi,a ne dat para za nove stvari i onda mi se dogodi tvornička greška,znaju uzet 2000kn za to a neznaju napravit kako treba....j#bo ti ovo..

--- Kraj citata ---

jebiga to je u danasnje vrijeme normalno da se stedi na kvaliteti materijala zato ja imam teoriju da je puno bolje uzet neki polovni dobar cilindar koji je vec star ali bolje kvalitete i eventualno kupit novi klip i karike makar i kod klipa se zna desit pusiona da se otkine komadic odljeva i napravi sranje u cilindru.Danas vise nista novo nije sigurno toliko ko do prije par godina unazad.  :sad1:

Hrga:
koji si ti lik ja nemogu vjerovat, ulozis tolke novce u skut i onda ne nastelas i vidis kako nejde, pa prodajes sve... jbt u krajnjem slucaju ako ovaj cilindar nebudes mogo sredit (a moze se bez problema) onda novi klip, specijala i vozi...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju