...lega nije da hvalim svog konja al ako se razumijes malo u dizajn, estetiku i teh. rjesenja onda bi razumio zasto je area 51 posebna, ljepa i markantna
runneri,sr aerox itd ti slicni po konstrukciji se nazalost ni malo ne mjenjaju po dizajnu i teh rjesenjima...
skuter area51 je svarseno ljepo napravljen od spreda pa do straga...cijeli je poseban i jedinstven ...
naravno o ukusima se ne raspravlja ...ako si iz zg dodji do mene pa ti pokazem sve detalje na skuteru hehe
Neznam po kojim tehničkim rješenjima je area51 toliko naprednija od konkurencije.
runner i sr su napravili redizajn,
Napisao si da ako se imalo kužim u dizajn da ću razumijet, ali ti pričaš kako je skuter lijepo napravljen. To je opet subjektivan dojam.
Osim toga koji je razlog da se area51 ne proizvodi ako je toliko ljepša od ostalih? Ipak je ljepota ono što prodaje proizvod za početak.
Istina da je area možda jedinstvenija i definitivno drugačija od drugih skutera, ali neznam po čemu je ljepša. Samo to što je malo više svemirska i ima moderniji dizajn meni ne znači nužno da je i ljepša.
Istina o ukusima se ne raspravlja i zato me zanimalo zašto je area51 onda ipak "najljepši" skuter.