Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Kolko ima Aprilia Area51 na forumu?  (Posjeta: 5950 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline doritos

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (+6)
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: ZIP SP1
  • MojSetup: grinč mi fkral sve :/
Kolko ima Aprilia Area51 na forumu?
« : 22 Prosinac, 2008, 16:23:11 »
Zanima me kolk area ima tu na forumu,kako ste zadovoljni sa areom,koje su mu mane itd...bas me zanima,te teme bas i nema ;D  pozzz

Offline area mf

• Tržnica : (0)
  • forumski skuteraš
  • pusti nek selo priča...
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: vinkovci
Odg: Kolko ima Aprilia Area51 na forumu?
« Odgovori #1 : 22 Prosinac, 2008, 16:25:08 »
eo jedna moja,meni najljepši skuter,prezadovoljan s njim i nemislim ga nikad prodat. :icon_thumright:samo još više nabrijat :jerk:
mana nema
sve 5

Offline ..::IVKULJA::..

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • zdravka
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: žu-os
  • Moj Skuter: fixer
  • Moja Kaciga: morski pas
« Odgovori #2 : 22 Prosinac, 2008, 16:27:56 »
muka ziva na njega slozit distancer amortizera.... inace izgled je za 5
jel mogu s tom iskaznicom u grad da fatam žene i to, ulazim u poznate klubove i ponosno pijuckam kolu dok vani stoji bt49qt9

Offline Ghoul

• forumski biciklist
    • Facebook
  • Mjesto: Zagreb\Skut u Varaždinu
  • Moj Skuter: Gilera Runner SP '03
  • Moja Kaciga: Nitro N-800V
  • MojSetup: Stage6 sport PRO
  • MojSpuh: Stage6 PRO
« Odgovori #3 : 22 Prosinac, 2008, 17:04:41 »
meni najljepsi skuter definitivno, odma uz benelli 491...

steta kaj se vise nije prozivodil kad sam ja uzimal skuter, Runner nije losh, ali po izgledu je stvarno area EXTRA!

imo sam priliku vozit jednom jednu sa ZXom ali totalno nepostelanu sa preteskim rolicama i premalom diznom...ali opet feeling je bio predobar! velik skut, slican runneru, ali puno direktniji u skretanju... i digitalni display je isto extra!

savrsen!  :toothy11:  :happy3:

Offline pitaNS

• maxi forumaš
  • samo gas
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Novi Sad
  • Moj Skuter: JeTfOrCe,ApRiLiA SR
  • MojSetup: kako ono - high end?!
  • MojSpuh: prdekalica neka Roost
« Odgovori #4 : 22 Prosinac, 2008, 17:08:39 »
jedan od najlepše dizajniranih scootera! lepši mi je i od mog jet forcea po liniji....
MHR 70..MHR radlica...Roost Sprint...PWK 21mm...Malossi Selletra...MHR OR prenos...itd itd

Offline Pupo

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • Mjesto: ZG/Pž
  • Moj Skuter: Area 51
« Odgovori #5 : 22 Prosinac, 2008, 19:26:12 »
Ima ih jako malo na forumu a i općenito. Najlješi skuter (svatko svoga konja hvali :D ) koji postoji za sada. Prezadovoljan jer unatoč godinama skuter neizgleda staro a da ne govorim kako je izgledao tamo 2000.g. :D

Provjeren minarelli, jedino prednja mono vilica traži navikavanje, ostalo sve 5.

Zanima me da li netko na njoj ima bočni nogar i ako može nabaciti kakvu sliku!!
« Zadnja izmjena: 22 Prosinac, 2008, 19:27:46 Area51 »

Offline aprilia area 51

• Tržnica : (+15)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #6 : 30 Listopad, 2009, 15:44:20 »
ma skut je predobar ja ga imam vec neko vrjeme predobbro izgleda jos uz malo sminkanja motor je stvarno EXTRA a i masina je super...masina je totalno ist kao na yamahi aerox a vecina ljudi tunira aeroxa i oni idu kao ludi tako da nema zamjerke...imas i bocnu nog za nabavit al moras narucit iz njemacke ja sam od tamo narucio....

Offline White

• Tržnica : (+7)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Zg
  • Moj Skuter: kx 125
  • Moja Kaciga: Suomy exploler
« Odgovori #7 : 30 Listopad, 2009, 15:48:12 »
Ima ih jako malo na forumu a i općenito. Najlješi skuter (svatko svoga konja hvali :D ) koji postoji za sada. Prezadovoljan jer unatoč godinama skuter neizgleda staro a da ne govorim kako je izgledao tamo 2000.g. :D

Provjeren minarelli, jedino prednja mono vilica traži navikavanje, ostalo sve 5.

Zanima me da li netko na njoj ima bočni nogar i ako može nabaciti kakvu sliku!!

treba neku drugu staviti...Inaće sam si skoro uzeo taj skut prije 2 god ali sam odustao.Po meni skut je puno ljepši od roxa i jet forca :popc1:

Offline aprilia area 51

• Tržnica : (+15)
  • maxi forumaš
« Odgovori #8 : 30 Listopad, 2009, 17:47:29 »
je zna tko gdje sen alzi CDI na arei 51

Offline cameosb

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-5)
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
« Odgovori #9 : 31 Listopad, 2009, 01:58:47 »
kako si jebeno dosadan lik
molim vas bannajte il mene il njega

Offline Pupo

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #10 : 03 Studeni, 2009, 14:32:47 »
kako si jebeno dosadan lik
molim vas bannajte il mene il njega

De smiri doživljaje, nemoraš pratit svaki njegov post i biti svakom loncu poklopac! Jednostavno ga ignoriraj i to je to!

Offline Antares

• forumski skuteraš
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Runner SP
« Odgovori #11 : 03 Studeni, 2009, 17:12:38 »
Ne kužim po čemu je to najljepši skuter?
Prilično sam siguran da ih ima jednako kao runnera, aeroxa i nrg-a da se nebi previše izdvajao.

Meni osobno su i aerox i jetforce ljepši.
« Zadnja izmjena: 03 Studeni, 2009, 17:14:44 Antares »

Offline doritos

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
« Odgovori #12 : 03 Studeni, 2009, 17:40:29 »
Ne kužim po čemu je to najljepši skuter?
Prilično sam siguran da ih ima jednako kao runnera, aeroxa i nrg-a da se nebi previše izdvajao.

Meni osobno su i aerox i jetforce ljepši.
...lega nije da hvalim svog konja al ako se razumijes malo u dizajn, estetiku i teh. rjesenja onda bi razumio zasto je area 51 posebna, ljepa i markantna :)

runneri,sr aerox itd ti slicni po konstrukciji se nazalost ni malo ne mjenjaju po dizajnu i teh rjesenjima...

skuter area51 je svarseno ljepo napravljen od spreda pa do straga...cijeli je poseban i jedinstven :icon_thumright:...

naravno o ukusima se ne raspravlja :)...ako si iz zg dodji do mene pa ti pokazem sve detalje na skuteru hehe :icon_thumright:

Offline Marko.S

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: na mjestu
  • Moj Skuter: Još niš...
  • MojSetup: -
  • MojSpuh: -
« Odgovori #13 : 03 Studeni, 2009, 18:15:48 »
meni se osobno baš scoot i ne sviđa..nekako mi je pre"svemirski" aerox mi je ljepši..vidio sam nekoliko area u klc i ima jedna tu kod mene...ne djeluje mi baš neš lijepo...ali istina je da je skut jedinstven i domišljat :icon_thumright:

Offline Antares

• forumski skuteraš
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Runner SP
« Odgovori #14 : 04 Studeni, 2009, 11:43:54 »
...lega nije da hvalim svog konja al ako se razumijes malo u dizajn, estetiku i teh. rjesenja onda bi razumio zasto je area 51 posebna, ljepa i markantna :)
runneri,sr aerox itd ti slicni po konstrukciji se nazalost ni malo ne mjenjaju po dizajnu i teh rjesenjima...
skuter area51 je svarseno ljepo napravljen od spreda pa do straga...cijeli je poseban i jedinstven :icon_thumright:...
naravno o ukusima se ne raspravlja :)...ako si iz zg dodji do mene pa ti pokazem sve detalje na skuteru hehe :icon_thumright:

Neznam po kojim tehničkim rješenjima je area51 toliko naprednija od konkurencije.
runner i sr su napravili redizajn,

Napisao si da ako se imalo kužim u dizajn da ću razumijet, ali ti pričaš kako je skuter lijepo napravljen. To je opet subjektivan dojam.

Osim toga koji je razlog da se area51 ne proizvodi ako je toliko ljepša od ostalih? Ipak je ljepota ono što prodaje proizvod za početak.
Istina da je area možda jedinstvenija i definitivno drugačija od drugih skutera, ali neznam po čemu je ljepša. Samo to što je malo više svemirska i ima moderniji dizajn meni ne znači nužno da je i ljepša.

Istina o ukusima se ne raspravlja i zato me zanimalo zašto je area51 onda ipak "najljepši" skuter.

« Zadnja izmjena: 04 Studeni, 2009, 11:49:08 Antares »

Offline Pupo

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #15 : 04 Studeni, 2009, 11:51:20 »
Neznam po kojim tehničkim rješenjima je area51 toliko naprednija od konkurencije.
runner i sr su napravili redizajn,

Napisao si da ako se imalo kužim u dizajn da ću razumijet, ali ti pričaš kako je skuter lijepo napravljen. To je opet subjektivan dojam.

Osim toga koji je razlog da se area51 ne proizvodi ako je toliko ljepša od ostalih? Ipak je ljepota ono što prodaje proizvod za početak.

Istina o ukusima se ne raspravlja i zato me zanimalo zašto je area51 onda ipak "najljepši" skuter.

Gle, skuter je izašao 98 i bio je ispred svoga vremena uz što je išla i cijena od nemalih 22000kn. A sad ovo, najljepši je subjektivno a i nije uredu uspoređivat skuter koji je izašao prije 10 godina i onaj koji je izašao prošle godine po dizajnu!
Problem svih vaših skutera je što ih ima ko pljeve, a ovih ima jako malo!  :icon_biggrin:

Offline doritos

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
« Odgovori #16 : 04 Studeni, 2009, 12:00:13 »
primjer antares prednja vilica kad se naviknes na nju i nacin voznje po zavoju, puuuno bolji direktniji osjecaj.prednji amortizer koji je radjen za nju bitubo je fenomenalan dodatak kad ga pojacas da je tvrdji onda je super za ganjanje:) mozda je slicna vilica ko na speedfightu al je daleko stabilnija i kvalitetnija. dok se vozis i pustis volan ni na jednu stranu ne vuce, naravno to se podrazumijeva ako nije udarena, spigan vilia nego da je u urednom stanju, kad bremzas prednjom nikam ne baca niti vuce kako su rekli neki po tom pitanju.

Drugi primjer je sredisnji mono amortizer koji je ispod sredisnjeg grebena di je tank na sredini skutera tako da nema onaj klsicni amortizer straga ko na svim danasnjim skuterima tako da skut jako dobro straga zgleda sa integriranim stop- i zmigavcima u jednom sklopu sa zatamnjenim svijetlima. digitalna armatura je fenomenalna u puno funkcionalnija i kvalitetnija nego drugi danasnji skuteri sa digitalnom armaturom. ima jos dosta tih sitnica al mi se neda pisati bas :)

Offline doritos

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
« Odgovori #17 : 04 Studeni, 2009, 12:02:06 »
Gle, skuter je izašao 98 i bio je ispred svoga vremena uz što je išla i cijena od nemalih 22000kn. A sad ovo, najljepši je subjektivno a i nije uredu uspoređivat skuter koji je izašao prije 10 godina i onaj koji je izašao prošle godine po dizajnu!
Problem svih vaših skutera je što ih ima ko pljeve, a ovih ima jako malo!  :icon_biggrin:
pupo BRAVO :icon_thumright:

Offline nrg extreme

• maxi forumaš
  • Mjesto: da
« Odgovori #18 : 04 Studeni, 2009, 12:02:27 »
Ne vidim zašto bi to bio problem što ih ima ko pljeve.
Istina da se baš i neće okretati za tobom ako si na runneru ili nrgu jer ih ima svugdje
ali baš zato ih i nebi bilo toliko da nisu ljepog dizajna.
I samo kažete da nema puno area,pa zašto ih onda ljudi nisu kupovali ako su tako ljepe
a sr-ka ima ko pljeve.
Mislim da se razumijemo meni je skuter ok ali mi nije njljepši tako da je to isključivo subjektivno. :hello: :hello: :hello:

Offline doritos

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
« Odgovori #19 : 04 Studeni, 2009, 12:09:39 »
Ne vidim zašto bi to bio problem što ih ima ko pljeve.
Istina da se baš i neće okretati za tobom ako si na runneru ili nrgu jer ih ima svugdje
ali baš zato ih i nebi bilo toliko da nisu ljepog dizajna.
I samo kažete da nema puno area,pa zašto ih onda ljudi nisu kupovali ako su tako ljepe
a sr-ka ima ko pljeve.
Mislim da se razumijemo meni je skuter ok ali mi nije njljepši tako da je to isključivo subjektivno. :hello: :hello: :hello:
iskreno meni je jako zao sto nema jos priblizno dizajniranih skutera, svi su slicni jedno drugom...steta :(