I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 6 Gostiju pregledava ovu temu.
vidim na slikama pregrst dobrih djelova a di je pivica niste pravi majstori,bar žuja,karlovacko,
Citat: neer - 22 Prosinac, 2008, 12:42:32vidim na slikama pregrst dobrih djelova a di je pivica niste pravi majstori,bar žuja,karlovacko, Ne ne nema kod mene alkohola kad se radi strogo protiv toga
Sve pohvale,jako puno novaca uloženo,truda i rada, ,jedino mi nije jasno kako ćeš uspijeti voziti i Roxa i Sp-a u isto vrijeme,ne bi bila fora da ne voziš obadva odjednom Prijedlog:doniraj roxa meni
vidim ja black da ti imas novaca da neznas sta ces s njima , cim ti ovakva dva projekta odjednom pravis onda se ima
Citat: dino_sk - 22 Prosinac, 2008, 22:51:16vidim ja black da ti imas novaca da neznas sta ces s njima , cim ti ovakva dva projekta odjednom pravis onda se ima A nije baš da imam na bacanje radim te u firmi te u fušu pa se zaradi,a u ovom projectu sp180 sam ja za sada potrošio 500kn jer to se slaže za prijatelja a za roxa ne pitaj od te cifre mi se vrti
kolko si uložio u roxa od prilike?
Citat: doc-sr150 - 23 Prosinac, 2008, 16:13:16kolko si uložio u roxa od prilike?S motorom 7000€
Citat: black-rox - 23 Prosinac, 2008, 19:16:31Citat: doc-sr150 - 23 Prosinac, 2008, 16:13:16kolko si uložio u roxa od prilike?S motorom 7000€ , ja sam mislio oko 15000kn...
pa to je kroz 2 i pol godine
cek cek ajmo ispocetka.ti si u kramu od drkalice od 50cc ulozio 50000kn.Stari moj ti pricaj kaj oces al ti imas para na bacanje ili si poludio jer ovo bas i nema vise veze sa gustom jer sta je previse previse.