I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
mozda njima pise 30 dok stoje......
Citat: dino_sk - 22 Prosinac, 2008, 12:01:30Citat: gokiSP - 22 Prosinac, 2008, 10:58:01ako stavis samo kit to ti skoro nista ne znaci pa tako skoro nista ni ne osjetic...imamo mi dobru podlogu vec za base kit (spuh,karb i vario )vi ste kupili motor vec sa base kitom u ducanu..
Citat: gokiSP - 22 Prosinac, 2008, 10:58:01ako stavis samo kit to ti skoro nista ne znaci pa tako skoro nista ni ne osjetic...imamo mi dobru podlogu vec za base kit (spuh,karb i vario )
ako stavis samo kit to ti skoro nista ne znaci pa tako skoro nista ni ne osjetic...
Citat: dino_sk - 21 Prosinac, 2008, 17:50:31mene i majica zanima jel to normalno da nam skuteri sa spuhom i multivarom idu u krajnjoj od 100-105 Nije normalno. Otidjite u servis da vam to poprave
mene i majica zanima jel to normalno da nam skuteri sa spuhom i multivarom idu u krajnjoj od 100-105
dino ovdje sve sami dedeki od 30 godina koji ne shvaćaju našu zajebanciju...ja odoh...ajte bok
Citat: majic_sk - 23 Prosinac, 2008, 17:19:31dino ovdje sve sami dedeki od 30 godina koji ne shvaćaju našu zajebanciju...ja odoh...ajte bok neznam bas dal smo mi dedeki ili ste vi balavci.
Skuteri vam lete, šta vi umjesto benze točite red bull
Tak moj ide na pol gasa
Na ovom filmicu mi je samo jedna stvar malo cudna malo ste se prebrzo zaustavili.