Evo jos jednoga iz Beograda. Evo da se odazovem ljubaznom pozivu vaseg MrJ-a i postanem clanom i ove skupine ljudi koja vozi skutere. Vidim da se pojavio i Stefan , decko koji je osnovao forum na
www.skuteri.org iz Beograda tako da ce mi biti drago sto mi ovde ne moze nista dok je tamo na svome , strah i trepet. xexexe
Ja sam inace malo stariji clan.Kasni se malo u svemu , pa i u odabiru dvotockasha. Mozda bi bilo posteno i prema sebi reci da sam se pored svih jakih motora i jacih skutera koje sam mogao da kupim za jezivih 1700 eura, opredelio za nov skuter jer mi se bas nesto novo kupovalo i zato sto znajuci svoj nacim voznje mozda i ne bi bilo mudro kupovati nesto brze. Ali svoj decacki san sam ispunio u 5 minuta odlucivsi da umesto kolima na proslo letovanje odem upravo mojim , za mene prelepim crvenim metalik ljubimcem skuterom-Kymco Vitality 50ccm i predjem 1500 km.
koga zanima moja reportaza sa tog puta propracena fotografijama moze da ode na pomenuti forum (koji sada izgleda reklamiram) ili da to postujem ovde na grupu putovanja. Necu za sebe reci da se razumem u skutere jer bi to bilo van mojih principa, vec cu reci da cvajtaka vozim 25 godina i da ih kao i kola iskljucivo sam popravljam i servisiram. Kako tada tako i sada kada je nov skuter u pitanju.Vec je rasturan motor, radilica , lezajevi zgbog kvara i naravno sve sto zahteva jedan ozbiljan redovni servis pa i uvek malo vise od toga. Pozdrav jos jednom svim clanovima foruma !