Meni nije jasna jedna stvar. Znanstveno gledano (obratno od vjerskih nauka) definicija vjere je način štovanja bogova i nečega nadnaravnog do trenutka kada se objavi prava znanstvena istina.
Znači dok se ne otkrije svaki detalj teorije Big Bang-a. Odnosno, ni ta teorija još nije sigurna...
E sad. Postoje razne religije od kojih krščanstvo štuje Boga Jahvea, Budizam Budu (...), ateisti koji uopće ne štuju nikakvog boga... Ali nije mi jasno čemu u cijeloj toj priči postoje vjere ili da ih tako nazovemo u kojima se ljudi ponašaju kao EMO-i
Depresija je najjednostavnije objašnjeno kao poremećaj u raspoloženju čije su značajke različiti stupnjevi tuge, razočarenja, osamljenosti, beznađa, sumnje u samoga sebe i krivnje. I to se bez problema rješava u psihijatrijskim ustanovama, kod nekih se simptomi brže otklone, kod nekih kasnije... al sve u svemu ja osobno da patim od depresije meni nebi bio problem otić kod psihijatra jer svaki problem je rješiv.
Takav način razmišljanja sam naučio kroz život a najviše slažući svoj motor. Dosad mi se barem 10 puta desilo da je problem nerješiv ali svaki put sam se potrudio i uspio u svom naumu. Pa makar koji put i sfušario neš
Ja se nadam da i drugi na taj način razmišljaju
Ako sam nekoga uvrijedio ovim tekstom, ja se ispričavam