Ma i starci su tu krivi da, pa vidi se da je zasivena, i da je bila na hitnoj, vise puta, pa sta je ostavljaju samu, to je bolest, i to se treba ljecit, nije za smijat i se rugat, a kamoli ubijat, to je tuzno, i trebalo bi se pomoci jadnoj curi, dok je jos vrime, toga prije nije bilo, prije su se pankeri samo zihericama, ali uho, nos eventualno bradavice, ali sto vise dolazi modernije doba, sve vise "normalnih" stvari prelazi u extreme, i mislim da nije ljepo toliko mrznje iskazivati, prema ocito bolesnoj curi, koja treba pomoc, a ko zna kakva ce nasa djeca biti, niko nije na to imun, zato, pliz, razmislite jos jednom, prije nego kazete da je treba ubit, jer realno, samo sebi nanosi stetu i jadnim starcima.
Btw, ako smo vec kod ubijanja, ubijajte pedofile, dilere koji navlace klince, silovatelje, ubojice djece, manijake koji pijani(i trijezni) tuku zenu doma, ubijajte njih, a ne jadnu curu, koja treba ljecenje i pomoc.
Imam ja rijesnje za ove druge..... poslat ih kod psihopata ( kao kod onog sto je saw napravljen po njemu ) i malo mucit pa da nauce cijenit svoj zivot ! A ova emo girl, niste razmisli nesta drugo?
?? Zasto je uopce doslo do toga?
?? da ima normalne starce, bila bi i ona normalna kolko tolko kuis, nebi to radila....i da je imala normalno djetinjstvo i da je odgajana kako treba...... nitko od nas nije andeo, svi smo kreteni i volimo sranja radit, al opet kuis ovo........ ak me kuzite sta zelim rec?
btw. uplacujem u pon lovu !