Ostalo > Svijet računala i mobitela
xbox 360 ili pleyka 3?
S.F. sf2:
ps3 nikako nije slabiji od xboxa!!!! ps3 ima 7 procesora,jos jedanput kazem 7! Jedan se koristi za OS a ostali za ono cemu pleyka sluzi :headbang: Pa ne bi se badava ps3 spajao u clustere za proucavanje proteina,hradware kod ps3 je ludnica :notworthy:
runnersp49:
gledam na you tubu,pa baš i nema neke razlike u grafici,stari xbox imam i razočarao sam se u njeg,jer je skroz malo igrica za njeg izašlo,ne samo na našem tržištu,nego i općenito... a sad za novog ima pun k.... ,pleyku sam probao i odlična je,a xbox još nisam,a neznam kaj god da kupim kupit ću vani jer je puno jeftinije nego tu kod nas :headbang:
S.F. sf2:
trenutno nema razlike u grafici ali racunaj da potencijal pleyke jos nije ni pola iskoristen :o jest da je pleyka skuplja ali po meni nema usporedbe,sve ovisi kaj hoces,s pleykom nema kompromisa,kod nje je doslovno kolko para tolko muzike a xbox 360 mozes furat piratske igre al riskiras da ti svakog casa krepa :(
igor27:
--- Citat: S.F. sf2 - 07 Prosinac, 2008, 18:09:27 ---trenutno nema razlike u grafici ali racunaj da potencijal pleyke jos nije ni pola iskoristen :o jest da je pleyka skuplja ali po meni nema usporedbe,sve ovisi kaj hoces,s pleykom nema kompromisa,kod nje je doslovno kolko para tolko muzike a xbox 360 mozes furat piratske igre al riskiras da ti svakog casa krepa :(
--- Kraj citata ---
[/b]
kak to misliš,ja sam ga imao i još tri frenda ga imaju nikom onaj stari nije krepo i nakad problema sa njim,a što se tiće pleyke je da ima 7 procesora a xbox 3 ali kod nje su problemi sa piratskim cd-ma ako si malo oštečene već neće otvoriti,misli na 2 a kod xboxa toga nema,a skuplja je jer je razvikanija a da je puno bolja bogami nije
probaj pa reci, ali na duže vrijeme ne na jedan dan. :icon_thumright:
S.F. sf2:
nemres xbox360 usporedit s ps2 :dontknow: a kaj se tice ps3 vs. xbox360 rasprave,mislim da nema pravog pobjednika,ova je jeftinija ova ima ova,ova ono bla,bla na kraju je sve stvar ukusa,ko mercedes vs. bmw al ja bi svejedno ps3 isto ko i mercedes :toothy10: :toothy10:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju