Ostalo > Svijet računala i mobitela
xbox 360 ili pleyka 3?
runnersp49:
imam stari xbox i vidim da za njeg više nema igrica,u algoritmu kaj bilo to sam pokupoval :confused5: treba mi nova konzola,a neznam jel pleyka radi na običnoj telki bez hd-a-?Strah me opet kupiti xbox... :dontknow:
neer:
brate kupi ti ljepo neku drustvenu igru tj par komada i skupi se s obitelji ili prijateljima i igraj uz ivu i sendvi..rizik je prava stvar,monopol,cluedo, ma brdo toga.nikad nisam volio sp imao a jesam ali ubrzo prodao jer mi se nije dopao tj kad sam presao grandturismo 3 vise nije bio od koristi
runnersp49:
ne brini igram samo prek zime,nije ovisnost ::)
S.F. sf2:
uzmi ps3 sad ce uskoro izaci gran turismo 5 :icon_thumright: a i usput imas bluray player i proc. od pleyke je duplo jaci od xboxa znaci duplo duze ce bit na trzistu
black-rox:
Moja preporuka ti je xbox 360 vjeruj mi sada prije izađu igre za njega nego za play sve šta imaš na playu imaš i na xboxu nećeš požaliti,jedino nemaš gran-turismo a to je malo žešće smeće od igre to shvatiš kad provozaš đir u forzi na xboxu onaj gt mogu prodavat nekoj djeci pod simulaciju ono ne može popušiti ni neko ko nikad nije probo voziti auto onu iogru je jedino moguće igrat s volanom koji se mogao kupiti u kplt s igrom....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju