Ostalo > Svijet računala i mobitela
xbox 360 ili pleyka 3?
neer:
--- Citat: vekyyy - 07 Prosinac, 2008, 12:05:53 ---
--- Citat: neer - 06 Prosinac, 2008, 20:52:02 ---brate kupi ti ljepo neku drustvenu igru tj par komada i skupi se s obitelji ili prijateljima i igraj uz ivu i sendvi..rizik je prava stvar,monopol,cluedo, ma brdo toga.nikad nisam volio sp imao a jesam ali ubrzo prodao jer mi se nije dopao tj kad sam presao grandturismo 3 vise nije bio od koristi
--- Kraj citata ---
rizik rizik.. e to je igra.. sjecam se prije 2 god ja i frednovi smo znali po 8 sati provest zad tim cudom.. i zabavit se i sve i nikada nije bilo dosadno :jerk:
--- Kraj citata ---
ma rizik je majka nesmijes ustat i otic na wc da ti nebi bataljun bio negdje drugdje hehe a ko ce popamtit sve to...hehehe a i dungeon i dragons je isto bolesna igra znao sam igrati po 10 sat za stolom nas 6
runnersp49:
--- Citat: neer - 08 Prosinac, 2008, 00:04:34 ---
--- Citat: vekyyy - 07 Prosinac, 2008, 12:05:53 ---
--- Citat: neer - 06 Prosinac, 2008, 20:52:02 ---brate kupi ti ljepo neku drustvenu igru tj par komada i skupi se s obitelji ili prijateljima i igraj uz ivu i sendvi..rizik je prava stvar,monopol,cluedo, ma brdo toga.nikad nisam volio sp imao a jesam ali ubrzo prodao jer mi se nije dopao tj kad sam presao grandturismo 3 vise nije bio od koristi
--- Kraj citata ---
rizik rizik.. e to je igra.. sjecam se prije 2 god ja i frednovi smo znali po 8 sati provest zad tim cudom.. i zabavit se i sve i nikada nije bilo dosadno :jerk:
--- Kraj citata ---
ma rizik je majka nesmijes ustat i otic na wc da ti nebi bataljun bio negdje drugdje hehe a ko ce popamtit sve to...hehehe a i dungeon i dragons je isto bolesna igra znao sam igrati po 10 sat za stolom nas 6
--- Kraj citata ---
neer baš si :jerk: a izgleda da će ipak presuditi cijena jer mi je puno dati 350 eura za konzolu :sad1:
black-rox:
Ja play3 nebi kupio nikada jedino da mi ga neko poklanja bi ga uzeo razmišljam uzeti x360 ali ne još jer se ne mogu igrati igre s harda imam stari x box i sve igre igram s hard diska,play2 isto modificiran ima hard disk isto igre na hardu,ali grafika na playu2 je katastorfa prema xboxu jedino zbog čega sam kupio play2 bio je gran turismo ali nakon malo vremena shvatiš da je ta igra najveće smeće koje postoji,još kad probaš forzu baciš i play i gran u tri pm.....
Brla:
--- Citat: S.F. sf2 - 07 Prosinac, 2008, 12:56:57 ---ps3 nikako nije slabiji od xboxa!!!! ps3 ima 7 procesora,jos jedanput kazem 7! Jedan se koristi za OS a ostali za ono cemu pleyka sluzi :headbang: Pa ne bi se badava ps3 spajao u clustere za proucavanje proteina,hradware kod ps3 je ludnica :notworthy:
--- Kraj citata ---
hahaaahahahaahhah 7 procesora ma svaka čast care :laughing3: :laughing3: :laughing3: :notworthy: :notworthy:
S.F. sf2:
pa nego kolko procesora ima? ja znam za 7 :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju