Ostalo > Svijet računala i mobitela

xbox 360 ili pleyka 3?

<< < (2/7) > >>

S.F. sf2:
nije da sam ps3 fanboy ali xbox 360 ce brze otici u proslost jer mu je medij malen,kad kupis ps3 imas i bluplayer koji kad bi zasebno kupovao dosao bi te vise nego ps3,i da,sad testiraju bluray disc od 400gb za ps3  :headbang: rekli su da do 2010. je na policama. Eh i zaboravih,metal gear solid,wipeout hd,gran turismo,little big planet,motorstorm i jos brdo naslova koji te ostavljaju bez daha

PROOF:
ps3 radi na telki bez hd-a sto posto(provjereno) i ova ira motorstorm je isto jebena igrica....

Shiltac:
xbox360 je meni bolji.. probo sam oba dva i glas za xbox..

vekyyy:

--- Citat: neer - 06 Prosinac, 2008, 20:52:02 ---brate kupi ti ljepo neku drustvenu igru tj par komada i skupi se s obitelji ili prijateljima i igraj uz ivu i sendvi..rizik je prava stvar,monopol,cluedo, ma brdo toga.nikad nisam volio sp imao a jesam ali ubrzo prodao jer mi se nije dopao tj kad sam presao grandturismo 3 vise nije bio od koristi

--- Kraj citata ---

rizik rizik.. e to je igra.. sjecam se prije 2 god ja i frednovi smo znali po 8 sati provest zad tim cudom.. i zabavit se i sve i nikada nije bilo dosadno :jerk:

igor27:
po meni zasada xbox ima jaču grafičku ali to je rekla kazala,jeftiniji je 1200 kn,ima 60gb,512mb gddr3 na 700mhz a plejka 256 gddr3 3.2ghz na 700mhz i ima blueray ali nema piratskih još i tko zna kad će biti

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju