Tehnički kutak > Tuning skutera

oče ovo radit??

<< < (17/20) > >>

dino gp1:

--- Citat: Hrga - 07 Prosinac, 2008, 01:20:43 ---
--- Citat: Početnik - 07 Prosinac, 2008, 00:53:25 ---pa et vama je smijesno al neznam tko se zalio na replicu, narda ovdje se svi zele rijesit i kupit neki drugi spuh jer je sranje... a vama ak se dopada nardo uzimajte ga ..

--- Kraj citata ---

vidi replica je najjaci spuh, zbog cjene i zbog natpisa MHR ono wow strasno pa zbog natpisa je samo najjaci a da ne govorim o konstrukciji spuha  :laughing6: :laughing6: kuzis kvalitetan je on sve to stoji... ali kad kupujes taj spuh malo previse ime platis... tako da ono replica nikako nije jaca od narda...  :)

--- Kraj citata ---

Mhr replica nije definitivno jači spuh od narda ali mislim da je kvalitetniji spuh i nema natpis MHR nego malossi... :icon_thumright:

Košta kao dosta jači spuhovi jer plačaš ime :)

kecbaya:
moj popa ti si mene prao zato što samo imam auspuh na motoru niti variomata niti ista sve ostalo serijski niti opruge niti valjaka niti federa nista nista....ali opet je moj bio u startu bolji od tvoga....a to da ide 80 a u tebe 65  zajebi ti to....ja sam se mjerio po autu i ide tocno sat 90-95 niz malu nizbrdnicu uvatio 100-105 sa auspuhom

Drnda:
keca, peres me u startu jer mom treba da uhvato okretaje kada je hladniji da ga ispali jer su federi pretvrdi,a ionako me stalno jebao karb, a danas cu ga postelati ponovo jer mi je guma ga izlizala tako da je napravila rupu i napunio se karb pun smeca, dobro da nije zaribao :angry7: , a idem u blace po blatobran pa ga moram barem malo bolje postelati jer mi ima puno zraka...

tomof10:
ja sam imo replicu kosto se vidi na onome videu i sad imam c20 razlika je nebo i zemlja i ja sam replicu platio 1600 kuna to je puno para meni nije bila pucala ni nista al je nardo jaci od nje a on kosta puno i u mene je bio sivi prigusivac i pisalo je malossi sad u novih replica je plavi top i isto pise malossi al je spuh puno para bolje jos malo dodat pa uzet yasuni r koji je jaci i bolji i sve!

Po?etnik:
a ivkulja zas onda fleka bjezi od onog svog narda kad je on tako kvalitetan i jak, i zasto bi on tjeo kupit neki koji stalno puca i napravljen od nekog skart materijala

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju