Tehnički kutak > Tuning skutera

oče ovo radit??

<< < (18/20) > >>

Crazy Kuree:

--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 07 Prosinac, 2008, 02:57:03 ---
--- Citat: Početnik - 07 Prosinac, 2008, 00:53:25 ---pa et vama je smijesno al neznam tko se zalio na replicu, narda ovdje se svi zele rijesit i kupit neki drugi spuh jer je sranje... a vama ak se dopada nardo uzimajte ga ..

--- Kraj citata ---

pitaj gagulu kako je motor isao sa replika kitom i spuhom,a kako sa kitom i nardom.. i njemu se nardo pokazao kvalitetniji nego replica jer je replicu vario par puta,ako cemo tako...a spuh inace puca zbog nestrucne montaze u 70% slucajeva

--- Kraj citata ---
zbog nestručne montaže puca na nosaču, tamo na onom C spoju, a prigušivač iznutra puca zbog nekvalitete a i vak šarafi su pucali od topa zato sam moro rješenje svoje pravit, inače koliko se sjećam u mene je bila od galića ili od bambija MHR replica

Po?etnik:
vjerujem da je tak al meni s njim nije nis bilo i pokazo se ok

gokiSP:
replica nikako nije najaci spuh, ali on oce da mu traje i da ide solidno... cim jaci spuh to kraca dugotrajnost.
imao sam replicu i nije bas tako nekvalitetan, ali arrow titanium je jaci spuh od replice, polini evolution je jaci od obadva navedena spuha i tako bi mogli u nedogled nabrajat i prepucavat se koji je jaci koji je za koji kit i tako... :toothy12:  :toothy12: :toothy12:

perica_46:

--- Citat: gokiSP - 07 Prosinac, 2008, 12:38:09 ---replica nikako nije najaci spuh, ali on oce da mu traje i da ide solidno... cim jaci spuh to kraca dugotrajnost.
imao sam replicu i nije bas tako nekvalitetan, ali arrow titanium je jaci spuh od replice, polini evolution je jaci od obadva navedena spuha i tako bi mogli u nedogled nabrajat i prepucavat se koji je jaci koji je za koji kit i tako... :toothy12:  :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---
ovako, mene ne zanima kako ce replica radit na skuteru, mene zanima kako ce c16 zato sto ga kupujem uskoro i hoce li biti velika razlika naspram zx-a?? eto to me zanima, a nikakav nardo niti shot...  :icon_biggrin:

Po?etnik:
ja neznam jer neam iskustva s njim... uostalom niko nije ni reko da je replica najjaci spuh :O ima ih 100 jacih

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju