Tehnički kutak > Tuning skutera

oče ovo radit??

(1/20) > >>

perica_46:
imam mhr repliku, karb 21, vario kvacilo (nije da se hvalim) i zx-a koji je ocito preslab... sad me zanima oce to ic bolje sa yasuniem c16... i dolazi topova radilica... unaprijed fala

Drnda:
raditi ce ti ok, mislim da je c 16 midrace spuh, taj karb je i veci nego sto je potrebno tako da ces imati i odlican odaziv na gas, samo prirubnica ti je koliko znam sada uza od promjera karba... stavi i karbonske lamelice :icon_thumright: , zx je stvarno preslab za repliku

master_o_fight:

--- Citat: Drnda-1 - 05 Prosinac, 2008, 23:12:50 ---raditi ce ti ok, mislim da je c 16 midrace spuh, taj karb je i veci nego sto je potrebno tako da ces imati i odlican odaziv na gas, samo prirubnica ti je koliko znam sada uza od promjera karba... stavi i karbonske lamelice :icon_thumright: , zx je stvarno preslab za repliku

--- Kraj citata ---

tuner drnda je sve rekao :happy3:

Drnda:

--- Citat: master_o_fight - 05 Prosinac, 2008, 23:23:32 ---
--- Citat: Drnda-1 - 05 Prosinac, 2008, 23:12:50 ---raditi ce ti ok, mislim da je c 16 midrace spuh, taj karb je i veci nego sto je potrebno tako da ces imati i odlican odaziv na gas, samo prirubnica ti je koliko znam sada uza od promjera karba... stavi i karbonske lamelice :icon_thumright: , zx je stvarno preslab za repliku

--- Kraj citata ---

tuner drnda je sve rekao :happy3:

--- Kraj citata ---
hvala kolega spammer :toothy3:

master_o_fight:

--- Citat: Drnda-1 - 05 Prosinac, 2008, 23:26:39 ---
--- Citat: master_o_fight - 05 Prosinac, 2008, 23:23:32 ---

--- Kraj citata ---

˝tuner˝ drnda je sve rekao :happy3:

--- Kraj citata ---
hvala kolega spammer :toothy3:

--- Kraj citata ---

nema na čemu kolga speedfighter :laughing3: :happy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju