Tehnički kutak > Tuning skutera

oče ovo radit??

<< < (16/20) > >>

Po?etnik:
pa et vama je smijesno al neznam tko se zalio na replicu, narda ovdje se svi zele rijesit i kupit neki drugi spuh jer je sranje... a vama ak se dopada nardo uzimajte ga ..

Hrga:

--- Citat: Početnik - 07 Prosinac, 2008, 00:53:25 ---pa et vama je smijesno al neznam tko se zalio na replicu, narda ovdje se svi zele rijesit i kupit neki drugi spuh jer je sranje... a vama ak se dopada nardo uzimajte ga ..

--- Kraj citata ---

vidi replica je najjaci spuh, zbog cjene i zbog natpisa MHR ono wow strasno pa zbog natpisa je samo najjaci a da ne govorim o konstrukciji spuha  :laughing6: :laughing6: kuzis kvalitetan je on sve to stoji... ali kad kupujes taj spuh malo previse ime platis... tako da ono replica nikako nije jaca od narda...  :)

black-rox:

--- Citat: Hrga - 07 Prosinac, 2008, 01:20:43 ---
--- Citat: Početnik - 07 Prosinac, 2008, 00:53:25 ---pa et vama je smijesno al neznam tko se zalio na replicu, narda ovdje se svi zele rijesit i kupit neki drugi spuh jer je sranje... a vama ak se dopada nardo uzimajte ga ..

--- Kraj citata ---

vidi replica je najjaci spuh, zbog cjene i zbog natpisa MHR ono wow strasno pa zbog natpisa je samo najjaci a da ne govorim o konstrukciji spuha  :laughing6: :laughing6: kuzis kvalitetan je on sve to stoji... ali kad kupujes taj spuh malo previse ime platis... tako da ono replica nikako nije jaca od narda...  :)

--- Kraj citata ---
To se traži kolega ma inače kod malossi plaćaš ime dobivaš malo škart dijelove znam iz iskustva :icon_thumright:

Crazy Kuree:
imo sam mhr replica auspuh nije ništa posebno a nije ni slab ima solidno ubrzanje i krajnja s shotom sam dobio malo na startu i neki 5 km/h više na gusu a uopće nije kvalitetan bar moj, top se raspado više puta tako da sam moro bušit top i ubacivat dvije šipke da se ne raspada više...a ono kroz sredu sa rupicama moro sam oko 5 puta varit stalno je pucalo pa se lula okretala

..::IVKULJA::..:

--- Kraj citata ---

pitaj gagulu kako je motor isao sa replika kitom i spuhom,a kako sa kitom i nardom.. i njemu se nardo pokazao kvalitetniji nego replica jer je replicu vario par puta,ako cemo tako...a spuh inace puca zbog nestrucne montaze u 70% slucajeva

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju