Tehnički kutak > Tuning skutera
oče ovo radit??
Drnda:
evo u mene je na serijali taj hacov mina-nardo i ide skut odlicno iako je cdi zablokiran, evo cekam od neera odblokirani pa se nadam jos bolje da ce ici, a na serijali je presao vec oko 3000 km, iako neznam je li prije kupovine ovaj stavio na skut polovnu ili novu termogrupu jer je imao replicu pa je rastalio...
tomof10:
znam vido sam taj auspuh a ovaj se meni nesto cudi sto sam stavio c20 na serijalu sve moze raditi samo se treba u stelvati a meni sad ovaj tijedan dolazi tp tpr,hpc i jos toga.
Drnda:
najjace mi je to sto u srsena sa replicom i strujom se nije osjetilo da struja blokira skut, toliko o stelanju, a on mislio da skut leti, bolje sada ide ovakav nego u njega sa replicom, a najjace mi je cuti kada neko kaze da ce se serijala sa nardom razletjeti u 1000 km :laughing11:
tomof10:
--- Citat: Drnda-1 - 06 Prosinac, 2008, 21:48:42 ---najjace mi je to sto u srsena sa replicom i strujom se nije osjetilo da struja blokira skut, toliko o stelanju, a on mislio da skut leti, bolje sada ide ovakav nego u njega sa replicom, a najjace mi je cuti kada neko kaze da ce se serijala sa nardom razletjeti u 1000 km :laughing11:
--- Kraj citata ---
nisam mu ja stavljo kit nego moj prijatelj neno matic sa klade,a ono u prsana ti je gus ako neznas i nemoj zajebat koga.Kome je serijala zacvikala moja nece aj se malo zaleti do neuma da se potegnemo os li?
igor.sb:
--- Citat: tomof10 - 06 Prosinac, 2008, 21:46:11 ---znam vido sam taj auspuh a ovaj se meni nesto cudi sto sam stavio c20 na serijalu sve moze raditi samo se treba u stelvati a meni sad ovaj tijedan dolazi tp tpr,hpc i jos toga.
--- Kraj citata ---
ok
znaci fino si nastelao c20 ono vrtim serijalu na 13-14t okretaja a max brzina mi je 105-110
svaka cast
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju