Tehnički kutak > Tuning skutera

oče ovo radit??

<< < (11/20) > >>

tomof10:

ok
znaci fino si nastelao c20 ono vrtim serijalu na 13-14t okretaja a max brzina mi je 105-110

svaka cast
[/quote] potprvo nemoze okrenoti 13-14t okretaja jer sam cdi blokiro
drugo okrene do 100 samo tako i ondan polako do drugog slova r od runner na satu. dobit ces video sutra i zato sad suti jer veze nemas

igor.sb:
ok balo zato sam i napisao ono gore, sljedeci put definiraj sta po tvom znaci ''postelan extra''

:sad3:

tomof10:
e ovako je iso sa gusom,mhr replicom,variom i redspongom

kecbaya:
ja sam vozio tome runner i istina je ziva....mali radi sa bratom motore i nisu dabe najbolji u hercegovini i šire....popa tvoj motor je u k kupi mu sve novo jer sad u ovom stanju je katastrofa tebe je sršen dobro spizdio i ne znam sta nisi ceko i kupio bolji motoro jer je ono smece....ti se trudis oko njega stayling i to...j#bo to prvo rjesi masinu pa onda to....tomo imas od mene :sign188: :sign188: :sign188: :sign188:....

tomof10:

--- Citat: kecbaya - 06 Prosinac, 2008, 22:11:43 ---ja sam vozio tome runner i istina je ziva....mali radi sa bratom motore i nisu dabe najbolji u hercegovini i šire....popa tvoj motor je u k kupi mu sve novo jer sad u ovom stanju je katastrofa tebe je sršen dobro spizdio i ne znam sta nisi ceko i kupio bolji motoro jer je ono smece....ti se trudis oko njega stayling i to...j#bo to prvo rjesi masinu pa onda to....tomo imas od mene :sign188: :sign188: :sign188: :sign188:....

--- Kraj citata ---
hvala puno!
I kad keci sastavimo motor ima da leti!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju