Tehnički kutak > Tuning skutera

oče ovo radit??

<< < (9/20) > >>

Po?etnik:
de ljudi nemojte pricat, ja imam replicu auspuh i replicu kit, a to sto vi pricate sta pise na topu i sta ja znam to su gluposti, replica je zakon meni daje odlicne performanse, i jaci je i od narda i yasunija, tek oni kasnije su nesto jaci

perica_46:

--- Citat: gumy - 06 Prosinac, 2008, 18:56:26 ---peri sam ja karb uštelavo, smjesa je bila odlična, čelo klipa i glava je smeđa, klip je puko kod onog prozora na gornjoj strani, sva sreća pa cilindar i glava nemaju doslovno crtice.
pero eto hac ti je napisao ono što sam ti ja odpočetka govorio.

--- Kraj citata ---
u pravu si gumi, i sad ces mi ga nastelat da leti!! heheh :D al cemo da teramo po osijeku!!1 uffffffffffffff :toothy9:

3alfa3:

--- Citat: Početnik - 06 Prosinac, 2008, 19:12:19 ---de ljudi nemojte pricat, ja imam replicu auspuh i replicu kit, a to sto vi pricate sta pise na topu i sta ja znam to su gluposti, replica je zakon meni daje odlicne performanse, i jaci je i od narda i yasunija, tek oni kasnije su nesto jaci

--- Kraj citata ---

Jedino ako imas puno preteske rolice pa ti zato ide bolje nego sa nardom ili yasuniem jer replika spuh ne voli visoke okretaje.
U suprotnom nema teoretske sanse.

dino gp1:

--- Citat: Početnik - 06 Prosinac, 2008, 19:12:19 ---de ljudi nemojte pricat, ja imam replicu auspuh i replicu kit, a to sto vi pricate sta pise na topu i sta ja znam to su gluposti, replica je zakon meni daje odlicne performanse, i jaci je i od narda i yasunija, tek oni kasnije su nesto jaci

--- Kraj citata ---

I ja isto imam mhr replica spuh i kit i odlično to zajedno radi ali ipak nije jača od narda ili c16, šta je,je!

tomof10:

--- Citat: igor.sb - 06 Prosinac, 2008, 18:53:25 ---
--- Citat: tomof10 - 06 Prosinac, 2008, 18:38:38 ---ja imam c20 na runneru na serijali  i ide 105-110,postelovan extra i jos cekam tpr,hpc,itd naruceno u sebe isad ce doc ovaj tjedan ako ja mogu voziti c20 na serijali moze i on c16 na mhr replici a ja bi mu preporucio yasuni r jer dobro radi na tom kitu.

--- Kraj citata ---

ne vjerujem daj sliku s danasnjim novinama

--- Kraj citata ---
evo ti slika motora s auspuhom a sutra cu ti snimiti video pa pokazati http://img148.imageshack.us/my.php?image=fotografija0032nk8.jpg

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju