Tehnički kutak > Tuning skutera
oče ovo radit??
Crazy Kuree:
šta sve ljudi neće stavljat, ne čudi me ako svi ne počnu stavljat Mhr team auspuh na serijalu ili Roost sprint
igor.sb:
--- Citat: tomof10 - 06 Prosinac, 2008, 18:38:38 ---ja imam c20 na runneru na serijali i ide 105-110,postelovan extra i jos cekam tpr,hpc,itd naruceno u sebe isad ce doc ovaj tjedan ako ja mogu voziti c20 na serijali moze i on c16 na mhr replici a ja bi mu preporucio yasuni r jer dobro radi na tom kitu.
--- Kraj citata ---
ne vjerujem daj sliku s danasnjim novinama
gumy:
peri sam ja karb uštelavo, smjesa je bila odlična, čelo klipa i glava je smeđa, klip je puko kod onog prozora na gornjoj strani, sva sreća pa cilindar i glava nemaju doslovno crtice.
pero eto hac ti je napisao ono što sam ti ja odpočetka govorio.
Dirk23:
Aiii, kuda ovo vodi :icon_scratch:
Imao sam taj spuh na tom kitu, i sada imam yasuni r, za koji god da se odlucis, neces pozalit, jer i sa jednim i sa drugim, skut leti, sa yasuniem, malo bolji start, sam osjetio, ali ti kazem, ovi sta pricaju da mhr rep. spuh ne radi sa tim kitom lupaju praznu slamu, jer pricam iz iskustva, i znam kako je skut isao.
dino gp1:
--- Citat: igor.sb - 06 Prosinac, 2008, 18:53:25 ---
--- Citat: tomof10 - 06 Prosinac, 2008, 18:38:38 ---ja imam c20 na runneru na serijali i ide 105-110,postelovan extra i jos cekam tpr,hpc,itd naruceno u sebe isad ce doc ovaj tjedan ako ja mogu voziti c20 na serijali moze i on c16 na mhr replici a ja bi mu preporucio yasuni r jer dobro radi na tom kitu.
--- Kraj citata ---
ne vjerujem daj sliku s danasnjim novinama
--- Kraj citata ---
:o niti ja...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju