Tehnički kutak > Tuning skutera

oče ovo radit??

<< < (7/20) > >>

black-rox:
Mislim meni je glupo sve ovo oćeš da ti motor ide i traje LOL bitno je da on ide pa makar 2000km a ne da se vuče 20000km rađe ću da uživam 2000km nego 20000km da se vučem :laughing9:

Crazy Kuree:
Kao prvo hac je imo prerađeni nardo koji se nije vrtio koliko i nardo za minarelli, na AC znam da se na shotu raspada kit za LC druga priča pa neću svoje mišljenje govorit... C16+ mhr team(nekih 21ks max) 16.7 ks,due+ (14ks max) + nardo 12.7 ks pa prosudit treba koliko je c 16 jači od narda... a čovjeku se sa ZX klipovi raspadali a šta će bit sa C 16 100km i papa klip, u HR ima par ljudi koji bi mogli složit sa c 16 MHR replicu da traje ko npr due+ sa shotom

aprilija top:
sve ovisi o postelanosti karba ako je gljiva onda dizna 110-120 na jacim auspusima da se ne topi klip da ne nastane rupa na njemu

Crazy Kuree:

--- Citat: aprilija top - 06 Prosinac, 2008, 18:10:55 ---sve ovisi o postelanosti karba ako je gljiva onda dizna 110-120 na jacim auspusima da se ne topi klip da ne nastane rupa na njemu

--- Kraj citata ---
još uvijek ima boju svjećice nakon što mi se klip istopio, tamno smeđa je, naravio sam da bude bogatija smjesa, al bili su problemi oko silikonskog kabla od svjećice nije valjo i semernig nije valjo, al ni sad se ne usuđujem shot stavit ipak mi se vozi duže a da ide ko gus sa shotom

tomof10:
ja imam c20 na runneru na serijali  i ide 105-110,postelovan extra i jos cekam tpr,hpc,itd naruceno u sebe isad ce doc ovaj tjedan ako ja mogu voziti c20 na serijali moze i on c16 na mhr replici a ja bi mu preporucio yasuni r jer dobro radi na tom kitu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju