Tehnički kutak > Tuning skutera

oče ovo radit??

<< < (6/20) > >>

perica_46:

--- Citat: dino gp1 - 06 Prosinac, 2008, 13:04:54 ---
--- Citat: Hrga - 06 Prosinac, 2008, 12:12:28 --- :laughing6:

evo primjer hac, covjek je imo naturpijnu replicu i narda, vozio se punoooo... to sve sto odlaze klipovi ovo ono, jedino moze bit nepostelan karb ili da negdje vuce falsh.

A za mhr replicu spuh  :laughing6: 1600-1800kn za ime i da ti na topu pise mhr  :laughing6: a spuh nesto jaci od zx-a i ekipe  :happy6:
--- Kraj citata ---

Dosta je on jači od zx-a samo šta ekipa oba auspuha fura na serijali pa po tome sudi, mhr replica spuh vrti mhr replica kit na 10800-11000 okretaja (po meni idealno za optimalne performanse uključujući trajnost), istina da je možda preskup spuh s obzirom na snagu jer je C16 skuplji samo 30-40 eura!

--- Kraj citata ---
aj fala na odgovorima, ipak onda yasuni pa da malo jurim po gradu!! hehehe

ami trade:
stavi malo otvoreniji auspuh tipa gianneli shot i tp ti je to, 5000km si sigurno bez brige, nemoj nešto preotvoren stavit

igor.sb:

--- Citat: dhorvat2 - 06 Prosinac, 2008, 12:11:48 ---Pa Carrera 16 je malo jači od Yasuni R-a i radi na malo višim okretajima kolko sam dobro shvatio testiranja!

A Carrera 20 je race spuh valjda, jel? Jer radi na oko 12000 okretaja  :dontknow:

Nardo je negdi po tome malo slabiji od c20?  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

da samo sto po tim testovima na kojima c20 ima najvecu snagu na 12, c16 ima na 11 tj. 10,5 na ac-u, a nardo bjednih 9,5, a yasuni r na 8,5

pa sad racunaj koliko je sta jako  :icon_thumright:

hac:

--- Citat: Crazy Kuree - 06 Prosinac, 2008, 02:59:58 ---ma bravo C16 isusati jestel vi svi normalni, due + ne traje sa c 16 nikoliko a da će MHR replica, taj auspuh max daje 16+ks na mhr team a vrti se koliko znam na neki 13000 tad najbolje ide, MHR replica se raspada već na 12500 sa shotom, zx ostavi ako ćeš da traje dugo al preporuka je Forrace on je najbolji za replicu tj najbolje daje da ne skraćuje vijek puno a iće puno bolje već sa ZX

--- Kraj citata ---

svašta ste tu nadrobili......mhr replica kit je trenutno bestbuy kit,orginalni AW klip je odličan i ja još nisam vidio da je pukao nikom na replici a da nije bila ljuska pogreška........moja se trenutno vrti +13000 rpm sa evo 6 spuhom,prošlu godinu je odvozila 5500 km na prerađenom mina nard....nisam je štedio nimalo,stalno je bila na 11500-12500 rpm.....

1.evo ti ovak otprilike setupi :
2.MHR replica+zx base setup
3.MHRreplica+yasuni R....solidan jači base setup
4.MHR replica+nardo.....slabiji midrace
5.mhr replica+yasuni 16.....solidan midrace......trebalo bi ipak cilindar malo doradit da bi optimalno radio sa spuhom
6.mhr replica+ c20,s6R1200,polini evo......jači midrace.........obavezno preradit cilindar ga bi radio optimalno sa zadanim spuhom

što se tiče održavanja treba kariku i klip kontrolirat na nekih 10tkm na 1.2.3.4. setupima ,na setupu 5. kontrola na 5-7 tkm i na ovom zadnjem 6.setupu treba kontrolu na nekih 3-5 tkm napravit i zamjenit djelove koji su van tolerancija......

gokiSP:
ja mislim da mu se najvise isplati napravit 4. setup...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju