Tehnički kutak > Tuning skutera
oče ovo radit??
dhorvat:
Pa Carrera 16 je malo jači od Yasuni R-a i radi na malo višim okretajima kolko sam dobro shvatio testiranja!
A Carrera 20 je race spuh valjda, jel? Jer radi na oko 12000 okretaja :dontknow:
Nardo je negdi po tome malo slabiji od c20? :icon_scratch:
Hrga:
:laughing6:
evo primjer hac, covjek je imo naturpijnu replicu i narda, vozio se punoooo... to sve sto odlaze klipovi ovo ono, jedino moze bit nepostelan karb ili da negdje vuce falsh.
A za mhr replicu spuh :laughing6: 1600-1800kn za ime i da ti na topu pise mhr :laughing6: a spuh nesto jaci od zx-a i ekipe :happy6:
perica_46:
--- Citat: ami trade - 06 Prosinac, 2008, 11:23:00 ---najprije se moraš odlučiti dali želiš da motor ide ili da ide optimalono i da taj setup bude kolko toliko dugotrajan!!!!
a onda se može dalje raspravljati
--- Kraj citata ---
pa zelim da motor ide ali ne sad da mi rikne nakon 2000 km,bar nekih 5000 da uspijem prec i ja presretan!! ::)
perica_46:
--- Citat: gokiSP - 06 Prosinac, 2008, 01:02:14 ---prirubnicu stavi od runnera 180, a spuh stavi malossi mhr replicu... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
e a kolika je razlika u cijeni između yasunia i mhr replike??
dino gp1:
--- Citat: Hrga - 06 Prosinac, 2008, 12:12:28 --- :laughing6:
evo primjer hac, covjek je imo naturpijnu replicu i narda, vozio se punoooo... to sve sto odlaze klipovi ovo ono, jedino moze bit nepostelan karb ili da negdje vuce falsh.
A za mhr replicu spuh :laughing6: 1600-1800kn za ime i da ti na topu pise mhr :laughing6: a spuh nesto jaci od zx-a i ekipe :happy6:
--- Kraj citata ---
Dosta je on jači od zx-a samo šta ekipa oba auspuha fura na serijali pa po tome sudi, mhr replica spuh vrti mhr replica kit na 10800-11000 okretaja (po meni idealno za optimalne performanse uključujući trajnost), istina da je možda preskup spuh s obzirom na snagu jer je C16 skuplji samo 30-40 eura!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju