Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ovako, imam sutra DIKTAT iz glupog NJEMAčKOG... njemački mi ide isto kao kineski... e sad inace sam doktorirao prepisivanje... ali za to zbilja nemam načina... jer nemam pojma njemački niti to glupo pisanje... a kod ovog kretenskog profesora je diktat ali ne rečenice vec samo riječi... e sad jel ima netko nekakav način da to uradim dobro? a kraj mene sjedi isto budala koja nema pojma njemacki tak da se u njega nemam sta pouzdat... a da sjednem s nekim tko zna.. normalno niko se nece maknit od onoga tko zna...
nabavi onaj mali rijecnik(3x4 cm)ja sam imal negdje iz ej taj rjecnik..i debel je 2 cm.....dok ovaj kaze rjec ti trazi
uci ,uci..jedini nacinja sma uvjek iz tih dicktata dobivao 4 ili 5..probaj sitnim slovima i lagano olovkom napisati rijeci ili sta ti vec treba,ono da se slabije vidi..tako sam ja pismenu iz engl.
sjedim u zadnjoj klupi do prozora... heh, najbolje mjesto za prepisivanje... sam je problem sta ima jedno 15 lekcija iz kojih ce on nama procitat 10 rijeci, i to ce se radit 3-4 minute... procita rijec 2 puta i pisi... pogrijesis jedno slovo to je 1 greska... a smijes samo 1 gresku imat da bi dobio 5. pa sad gledaj koliko ih smijes pogrijesit za 3, a meni 3 i treba, netreba mi bolje... kako vidim nacina nema... jbt
ako ti je skroz jako hitno onda se nagodis s nekim kolegom koji zna i on ti napise ispit za koju kunu (ne sad 5 kn za orbit) i fino napise tvoje ime gore a ti njegovo i fino dobis pravu ocjenu a on ce to ispravit na drugom satu uz malo kn se sve moze ... das dovoljno para i budes doktor s osnovnom
Citat: te-te-ac - 04 Prosinac, 2008, 21:39:23ako ti je skroz jako hitno onda se nagodis s nekim kolegom koji zna i on ti napise ispit za koju kunu (ne sad 5 kn za orbit) i fino napise tvoje ime gore a ti njegovo i fino dobis pravu ocjenu a on ce to ispravit na drugom satu uz malo kn se sve moze ... das dovoljno para i budes doktor s osnovnom dao bi ja i vise kuna, samo sta ja idem u gimnaziju punu strebera gdje to niko nebi uradio ni da mu kupis avion, vaznija je ocjena nabijem ih na k**ra* sve redom... a jbg, neznam, probat cu se snac sutra, samo da se to bar radi citav sat, vec se to radi par minuta... a jbg sad mi je svaka ocjena bitna jer sam zasro ocjene ko grlica... nikad gore nisam imao...