I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 6 Gostiju pregledava ovu temu.
tebi dhorvat taj zx je jeben cep, motor ti ide jedva 60, ali zadovoljan si, zar ne?
lol kako sam se sad nasmijao... salim se ne vidim zasto bi zx bio neki cep na kitu, ja sa ga cak imao jedan dan na due+ i jebiga motor ide koliko mu dopusta auspuh a auspuh je sasvim ok za neki base kit...
Citat: Crazy Kuree - 03 Prosinac, 2008, 08:46:43drugačije maxium neš izvuć sve base komponente kad staviš to je onda standard i uvijek će bit brži i startniji onaj koji ima nardo ili shot naravno ako zna podesitto ocito jos ne kuzis o cem ja pricam.Ali dobro mlad si jos pa ces shvatit s vremenom.
drugačije maxium neš izvuć sve base komponente kad staviš to je onda standard i uvijek će bit brži i startniji onaj koji ima nardo ili shot naravno ako zna podesit
Citat: 2TDottore - 03 Prosinac, 2008, 09:59:43Citat: Crazy Kuree - 03 Prosinac, 2008, 08:46:43drugačije maxium neš izvuć sve base komponente kad staviš to je onda standard i uvijek će bit brži i startniji onaj koji ima nardo ili shot naravno ako zna podesitto ocito jos ne kuzis o cem ja pricam.Ali dobro mlad si jos pa ces shvatit s vremenom. dobro jesam mlad, al to je činjenica da maxium izvučeš iz gusa ako staviš nardo auspuh i nema onog koji će reć da bolje ide sa npr ZX na gusu već sa shotom, a po meni se u potpunosti izvuče kapacitet shota na gusu jer se vrti na 11000- 11500 kroz ubrzanje gdje daje najveću snagu, a svakako ja ne preporučujem shot to je ipak za kit s jednom karikom,i kažu pravit za due+ a na njemu more dat neki 12 ks dok sa roostom ili c16 se izvuče full snaga neki 13.5-14 ks al zna se koliko traje :'( najbolja opcija je yasuni R na gus i moja preporuka, može i laser xpro,hebo performer,MHR replica, gianelli reverse ili stage6 pro - je preporuka ako nemaš para za yasuni r)
stavi gianneli reverse(to ti je isti auspuh kao arrow extreme) a za malju lovu, košta 1150,00knna ljega če ti motor ići najbolje, na "shot" ili tako neki otvoreni auspuh ćeš ga jeko teško uštelati, jer su to malo preotvoreni auspusi za base kitove
Citat: ami trade - 03 Prosinac, 2008, 15:16:11stavi gianneli reverse(to ti je isti auspuh kao arrow extreme) a za malju lovu, košta 1150,00knna ljega če ti motor ići najbolje, na "shot" ili tako neki otvoreni auspuh ćeš ga jeko teško uštelati, jer su to malo preotvoreni auspusi za base kitovevrlo će lako uštimat ne treba bit neki stručnjak a reverse sigurno nije kao arow extreme on je u rangu s yasuni r
Citat: Crazy Kuree - 03 Prosinac, 2008, 15:39:33Citat: ami trade - 03 Prosinac, 2008, 15:16:11stavi gianneli reverse(to ti je isti auspuh kao arrow extreme) a za malju lovu, košta 1150,00knna ljega če ti motor ići najbolje, na "shot" ili tako neki otvoreni auspuh ćeš ga jeko teško uštelati, jer su to malo preotvoreni auspusi za base kitovevrlo će lako uštimat ne treba bit neki stručnjak a reverse sigurno nije kao arow extreme on je u rangu s yasuni rma za shota sto lakse rolice i to je to
posto je moj arrow otisao (protuklo je nesto u njemu i klapa ko ludo) koji bi mi auspuh preporucili uz tp trophy, da nije skup a da ima dobre performanse. (mozda zx ili rr)??
Citat: DvdAerox - 03 Prosinac, 2008, 12:54:00btw. neznam zasto vi mislite da je zx base auspuh? to je cep za bilo koj kit, zx je dobar za serjalu i stop, to sta se slaze sa kitevima je druga stvar....Čep?? Pitaj Dottorea, Slowridera, Malagutija F12 i Aprilliatop-a kakav je ZX čep na mom Trophyju!
btw. neznam zasto vi mislite da je zx base auspuh? to je cep za bilo koj kit, zx je dobar za serjalu i stop, to sta se slaze sa kitevima je druga stvar....
Citat: dhorvat2 - 03 Prosinac, 2008, 13:32:35Citat: DvdAerox - 03 Prosinac, 2008, 12:54:00btw. neznam zasto vi mislite da je zx base auspuh? to je cep za bilo koj kit, zx je dobar za serjalu i stop, to sta se slaze sa kitevima je druga stvar....Čep?? Pitaj Dottorea, Slowridera, Malagutija F12 i Aprilliatop-a kakav je ZX čep na mom Trophyju! da? i sta si time zelio rec? ima i kod mene pun k**ra* likova koji imaju kit i zx i motor kazu da im leti..... ko prvo jer nisu provali nesto napravljeno kako treba a ko drugo jer im urice lazu na veliko..... zx nije spuh za kit i gotovo, pomirite se time.....
kao prvo kad cete ustelat motore da idu ko moj i od horvata onda podjebavajte a kao drugo zasto mijenjat auspuh s kojim motor radi savrseno i ide predobro.