I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
ma najbolje da uzme polini evolutio, jelda?
nek stavi shota, al sa karbom od 17,5 i shotom ne ides nikamo-isprobano, tako da treba i veci karb... valjda 19 je dovoljno mada preporucujem 21
ja bi isto uzeo neki jači auspuh od zx-a na base kitu.....al ne treba ni preterivati sa nekim midrace auspusima tipa shot i nardo i tako to....base kit po meni ne bi trebalo vrteti preko 10.000 obrtaja pa prema tome uzeti sličan auspuh...tipa stage6 replica, laser x pro, yasuni z i brdo još takvih....
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
Citat: gokiSP - 02 Prosinac, 2008, 22:45:03ma najbolje da uzme polini evolutio, jelda? jedan kod mene ima malossi sport i evo auspuh.... ide dobro hehe, pitanje je kad ce zacvikat hehe
2t Dottore svašta napiso manje više nevažno kake to veze ima šta ne iskoristi ni 10 % auspuha kad će sa shotom ić oko 20% bolje u startu i neki 5-10 više na sat već sa ZX a o zvuku da ne pričam, u shota je 5 put bolji a i kvalitetan je auspuh a i po meni je ZX shit po performancama i nebi ga nikad uzeo da kupujem novi, najbolje stavit neki base auspuh na base kit kao stage 6 pro ili yasuni R neće ga previše klat ali ako je cilj da ide što bolje onda shot, i to na TCR moreš stavit ZX nije fora u tome što više kit oslabit nego što više izvuć iz njega
drugačije maxium neš izvuć sve base komponente kad staviš to je onda standard i uvijek će bit brži i startniji onaj koji ima nardo ili shot naravno ako zna podesit
Citat: Crazy Kuree - 03 Prosinac, 2008, 08:46:43drugačije maxium neš izvuć sve base komponente kad staviš to je onda standard i uvijek će bit brži i startniji onaj koji ima nardo ili shot naravno ako zna podesitto ocito jos ne kuzis o cem ja pricam.Ali dobro mlad si jos pa ces shvatit s vremenom.
btw. neznam zasto vi mislite da je zx base auspuh? to je cep za bilo koj kit, zx je dobar za serjalu i stop, to sta se slaze sa kitevima je druga stvar....