Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
aerox tuning, styling video and audio
SCOOTER BOSS:
svaka cast na odg, ne citaju a nesto pricaju tu, u ostalom videcete me po sajmovima u srbiji kada skuter bude gotov tako da slobodno dodjite a ja vise necu ubacivati slika jer je vecina vas neozbiljna i nisu pravi tuneri nego amateri imate moj msn pa ko zeli neka me aduje ako zeli stvarno da razgovara o tuningu
SCOOTER BOSS:
ja nepricam nista vise samo cu da vam izbacim slike kada zavrsim sve sto sam smislio
ichko:
Jedva cekamo, mozes li samo do tada napisati kakav ce setup biti, tj s kojim djelovima ce biti 20KS
SCOOTER BOSS:
hahahahahaha e smesni ste majke mi ovaj projekat je samo styling i tako to nece sluziti za trke samo STYLING citajte j#bote, jebu vas slova a dacu vam besplatne casove kao sto mogu da vam dajem casove tuninga e kada bi znali koliko sam ja skutera i motora propustio kroz ruke nebi ste tako pricali tj kenjali, drugi rox ce biti za trke koji je u planu da kupim a sada na ovome imam obradjen blok, style pro cilindar, lazer auspuh, malossi variator, stage 6 usis, stage 6 booster obradjena glava, jel si dobio odg na tvoje glupo pitanje? ja neznam dali ste vi videli uzivo roxa koji ima preko 20 konja a da nepricam dali ste vozili
ichko:
Ajd onda da te pitam koje djelove mislis stavit na tog buduceg aeroxa koji ce imati 20KS,jer s ovim djelovima nemas ni 8....
A jel ovo novi model laser auspuha sa navarenom lulicom za auto....obradjeni blokovi,to su ovi tribali jel,za aerodinamiku, a ovaj style cilindar ima svakakve diode u sebi jel,i jel ta booster glava uzbusena na par mijesta radi boljeg protoka vazduha u cilindar da bolje ide i bolje hladi diodice unutra......
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju