Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

aerox tuning, styling video and audio

<< < (11/11)

SCOOTER BOSS:
vi niste citali od pocetka da je jednotakav bio a sada se jos vise preradjuje ma boli me briga sta pricate a boca je funkcionisala, i to je pojacivac oktana koji nos proizvodi u ostalom ko rece da je propustio puno motora kroz sake i da ce jos svaka mu cast tako i treba ali ja nemam sta da se raspravljam sa vama svaka vam cast oni koji hoce neka gledaju sta radim oni koji nece nemoraju i meni super. ja sam hteo da vam pokazem sta se radi ozbiljno i kako ja to radim ali vidim da nevredi, u skandinaviji neki od drugara voze sa 2fast cilindrima tako da znam ja o cemu pricam

robert:
samo ti nastavi onako kako se tebi sviđa. ti taj skuter radiš za svoju dušu a ne za nas. :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

giannelli:

--- Citat: Ive_MHR - 16 Siječanj, 2009, 12:58:39 ---Oprosti al kakav ti je to ''STYLING'' kada si samo pobacao zvucnike stavio pojacalo kaz spojio i neki LCD i promjenio prednja svjetla ja tu ne vidim bas pomaka osim sta izgleda ko da ne kazem sta al tvoj je skuter i radi sta oces TOLKO OD MENE pozz

--- Kraj citata ---
pa na prvoj stranici vidis da je radio i na plastikama jos i vilice cijele polirao etc..

nemozete govorit da je los styling kad nije ni gotovo.  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju