Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

aerox tuning, styling video and audio

<< < (10/11) > >>

eladio:
malo sam sve procistio... upozorenje provokatorima da se suzdrze, jedno je ne slagati se, ali bez provokacija molim... ..ukazite na ono sto vam se ne svidja, predlazite sta bi vi radili, budite kontruktivni , a ne provokativni.. :glasses9:
osobno meni je fora sto sto se igra sa svime time, unikatno, mozda "ciganski" kako bi neki rekli (bez uvrede romima  :redface: ), kič, ali svakako s doživljajem i nikoga ne ostavlja ravnodusnim   :toothy3:

cvele60:
Bravo Eladio ,lepo diplomatski sroceno,al tip je stvarno unikat :icon_biggrin:

black-rox:

--- Citat: SCOOTER BOSS - 15 Siječanj, 2009, 22:03:57 ---hahahahahaha e smesni ste majke mi ovaj projekat je samo styling i tako to nece sluziti za trke samo STYLING citajte j#bote, jebu vas slova a dacu vam besplatne casove kao sto mogu da vam dajem casove tuninga e kada bi znali koliko sam ja skutera i motora propustio kroz ruke nebi ste tako pricali tj kenjali, drugi rox ce biti za trke koji je u planu da kupim a sada na ovome imam obradjen blok, style pro cilindar, lazer auspuh, malossi variator, stage 6 usis, stage 6 booster obradjena glava, jel si dobio odg na tvoje glupo pitanje? ja neznam dali ste vi videli uzivo roxa koji ima preko 20 konja a da nepricam dali ste vozili

--- Kraj citata ---
E sad da je meni vidjet šta si ti to vozio,meni se je glupo s takvim stvarima uopće hvaliti,a kad vidim ovo moram napisat neš pol ovoga šta si napisla su čiste gluposti,a da vidiš koliko je meni toga prošlo kroz ruke,koliko sam toga vozio,i tome nikad kraj t5ako da sanjaj,jebeš stayling,ako ispod imaš 2ks......

neer:

neka mi netko pojasni sta je ovo mislim dobra boca ali koja je funkcija,,,ja bi takvu i napravio od nje boost botle

Ive_MHR:
Oprosti al kakav ti je to ''STYLING'' kada si samo pobacao zvucnike stavio pojacalo kaz spojio i neki LCD i promjenio prednja svjetla ja tu ne vidim bas pomaka osim sta izgleda ko da ne kazem sta al tvoj je skuter i radi sta oces TOLKO OD MENE pozz

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju