Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
aerox tuning, styling video and audio
SCOOTER BOSS:
e evo sada sam, nesto malo petljao oko projekta ali je bilo hladno tako da nisam nesto puno radio. videcete masinu i nalepnica vatre gde je to je ispolirano ispod a masina ce biti crna samo ce vatra biti kao hromirana, i videcete masku i prednji deo ali to jos nista nije gotovo za sada je menjac sklopljen, ostavite komentar da vidim kako vam se svidja...
pozdrav svim tunerima
SCOOTER BOSS:
http://www.imagesforme.com/out.php/t306622_26122008562.jpg[/IMG][/URL][IMG]
[URL=http://www.imagesforme.com/show.php/306620_24122008556.jpg][IMG]
SCOOTER BOSS:
nije to obican papir videces kada si zavrsi ma to sa zvucnicima je osmisljeno vec i da ima sony i tv, ali sada cu uskoro uzimati jos jednog roxa i oce biti samo za trke, druga viljuska, amortizer i stage 6 kit racing cu da stavim, ima isto i neki body kit za aeroxa ali o tome ima vremena taj drugi ce biti bas bas racing sa nosom i tako to jedno preko 20 konja na zadnjem tocku ;)
harold the homeboy:
kolko ja znam da se skut vozi , a ne da je kino na tockovima... :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: i one naljepnice na bloku su homemade fus izrada i budu se shebale nakon prve kise il pranja....sve u svemu nimalo mi se nesvida pogotovo auspuh na koji je navarena dudla od auta...boze dragi... :sad1: :sad1:
giannelli:
--- Citat: harold the homeboy - 13 Siječanj, 2009, 23:51:24 ---kolko ja znam da se skut vozi , a ne da je kino na tockovima... :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: i one naljepnice na bloku su homemade fus izrada i budu se shebale nakon prve kise il pranja....sve u svemu nimalo mi se nesvida pogotovo auspuh na koji je navarena dudla od auta...boze dragi... :sad1: :sad1:
--- Kraj citata ---
zasto ne citas?
blok je poliran, no sad ce ic u crno i skinut ce naljepnicu od vatre i ostat ce polirano ispod.. i ja ne znam sta ste se svi nalozili da mu govorite sta da radi sa scootom, ako se lik bacio na stajling ekstremni neki ok sta.. vama se ne svida a on vrti film u glavi sta se njemu svida to je to.
ako ce ulupat 20.000kn u zvucnike, lcd, play2, i jos neke pi*darije u scoot zasto ne.. nitko na forumu se to ne svida ni meni takoder al nek radi sta on hoce. :glasses9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju