Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
aerox tuning, styling video and audio
neer:
--- Citat: SCOOTER BOSS - 28 Studeni, 2008, 00:44:26 ---nemoj tako govoriti za sebe svako moze da sredi kako zamisli samo je potrebna masta podrska pomoc drugara i nista vise samo volja
--- Kraj citata ---
ma znam ja to ja sam se bacio u jedan dugotrajan projekt imas u mom potpisu dolje onaj link sto se krece(pogledaj ako hoces) samo nemam ja taj osjecaj za stajling a ni volje vise smirglat plastike.sad slazem nesto drugacije.samo bi volio da se nesto odrzava pametno kod nas na sceni a ne samo ovo vozikanje
SCOOTER BOSS:
--- Citat: neer - 28 Studeni, 2008, 00:48:39 ---
--- Citat: SCOOTER BOSS - 28 Studeni, 2008, 00:44:26 ---nemoj tako govoriti za sebe svako moze da sredi kako zamisli samo je potrebna masta podrska pomoc drugara i nista vise samo volja
--- Kraj citata ---
ma znam ja to ja sam se bacio u jedan dugotrajan projekt imas u mom potpisu dolje onaj link sto se krece(pogledaj ako hoces) samo nemam ja taj osjecaj za stajling a ni volje vise smirglat plastike.sad slazem nesto drugacije.samo bi volio da se nesto odrzava pametno kod nas na sceni a ne samo ovo vozikanje
--- Kraj citata ---
e ja sam te sada ubacio u msn prihvati ako hoces ma samo polako radi i bez zurbe i nemoj druge da slusas ja sam stalno slusao pre drugare i neki su mi namerno govorili pogresno da bi zajebao nesto
neer:
neka si ti mene dodao na msn,sto da ne.jedan kolega vise itekako neskodi.
ive_91:
mislim da se kod nas skupi par deckiju sa dobro sređenim skuterima i da se jave organizatoru ili nekom 3 od auto showa da bi sigurno dobili prostor... a bilo bi sup da nas ima vise 10-15 +... i da podijelimo moguce troskove.. usput bi tamo sigurno netko mogao uloviti sponzorstvo.. :dontknow:
samo kaj je problem da kod nas onaj ko i sredi skuter sredi ga za sebe i to je to... a i koliko ima sređenih napominjem sređenih skutera koji su kupovali, prerađivali estetkse dijelove, bio je od brokena runner... aerox od fatalry-a k se ne varam... i po meni prejebena sr-ka od wayndera.. ostalo su vecinom tunning ili mali styl.. naravno da je pozeljno nabaciti neku fkt nadrkanu pilu... ali i treba neki jebeni styl project da se ljudi zagledaju i takvih par bi sigurno dobilo podrsku za izlaganje... a ne kirbaj tuning 5 neonki plazma i pleyka u skuter.. te na spuh zavarit komad vodovodne cijevi...
vidio sam tu na forumu jednu predobru apriliu sr... novi mod siva...
SCOOTER BOSS:
ja nerazumem tvoju pojentu to zadnje sto si hteo da kazes za neonke i to neznam sta je lose u tome ako se vec uradi kako valja da izgleda lepo
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju