Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
start rješevaš s tvrđim federima kvačila... a dok dobije okretaje jel dobro ubrzava?? daj neki video
Citat: Brla - 24 Studeni, 2008, 19:15:09start rješevaš s tvrđim federima kvačila... a dok dobije okretaje jel dobro ubrzava?? daj neki video Nemam nista videa sad,lose i ubrzava,samo ima krajnju ali snimit cu sutra video ako ne bude kise.
tvrdje sve federe bih ja stavio i cent. i ona 3, malo trokira pri samom startu i prevrtaje ga tako da mozda i malo teze role
Citat: Drnda-1 - 27 Studeni, 2008, 19:01:49tvrdje sve federe bih ja stavio i cent. i ona 3, malo trokira pri samom startu i prevrtaje ga tako da mozda i malo teze roleI ako stavim malo teze rolne i federe,hoce li bit ista veca krajnja,sad je vece za nekih 3-4km\h u odnosu na serijski auspuh.
kolko para je taj centralni ljubicasti i po cem se razlikuje od serijskog? osim po boji?!
Koji su jos federi u rangu sa ovim malosijevim (zuti) i koji je centralni naj slicni ljubicastom malossijevom po kvalitetu,jer mogu doc do polinijevih pa pitam
Citat: Djera - 28 Studeni, 2008, 14:10:29Koji su jos federi u rangu sa ovim malosijevim (zuti) i koji je centralni naj slicni ljubicastom malossijevom po kvalitetu,jer mogu doc do polinijevih pa pitamZuti malossi federi kupolunga su slicni kao i Polini zuti (polini su malo tvrdji), a slicni su i sa onima koji se dobiju sa Leo Vince ZX auspuhom (crveni). Barem je tako kod mene bilo.Ljubicasti centralni je skoro identicne tvrdoce kao i originalni Piaggio koji je zanemarivo meksi od malosijevog
Citat: 3alfa3 - 28 Studeni, 2008, 14:16:48Citat: Djera - 28 Studeni, 2008, 14:10:29Koji su jos federi u rangu sa ovim malosijevim (zuti) i koji je centralni naj slicni ljubicastom malossijevom po kvalitetu,jer mogu doc do polinijevih pa pitamZuti malossi federi kupolunga su slicni kao i Polini zuti (polini su malo tvrdji), a slicni su i sa onima koji se dobiju sa Leo Vince ZX auspuhom (crveni). Barem je tako kod mene bilo.Ljubicasti centralni je skoro identicne tvrdoce kao i originalni Piaggio koji je zanemarivo meksi od malosijevogPoz,zar nije centralni ljubicasti tvrdji 80% od serijskog piaggiovog.
Citat: Djera - 28 Studeni, 2008, 18:53:44Citat: 3alfa3 - 28 Studeni, 2008, 14:16:48Citat: Djera - 28 Studeni, 2008, 14:10:29Koji su jos federi u rangu sa ovim malosijevim (zuti) i koji je centralni naj slicni ljubicastom malossijevom po kvalitetu,jer mogu doc do polinijevih pa pitamZuti malossi federi kupolunga su slicni kao i Polini zuti (polini su malo tvrdji), a slicni su i sa onima koji se dobiju sa Leo Vince ZX auspuhom (crveni). Barem je tako kod mene bilo.Ljubicasti centralni je skoro identicne tvrdoce kao i originalni Piaggio koji je zanemarivo meksi od malosijevogPoz,zar nije centralni ljubicasti tvrdji 80% od serijskog piaggiovog.Po mojim mjerenjima nije. A mjerenje je stiskanje federa na vagu pa gledanje koliko kg treba da se skroz stisne. Kako se opruge linearno stiscu, metoda je prilicno precizna.Meni je razlika ispala unutar 5% (ljubicasti je toliko bio tvrdji)
Citat: 3alfa3 - 28 Studeni, 2008, 19:09:21Citat: Djera - 28 Studeni, 2008, 18:53:44Citat: 3alfa3 - 28 Studeni, 2008, 14:16:48Citat: Djera - 28 Studeni, 2008, 14:10:29Koji su jos federi u rangu sa ovim malosijevim (zuti) i koji je centralni naj slicni ljubicastom malossijevom po kvalitetu,jer mogu doc do polinijevih pa pitamZuti malossi federi kupolunga su slicni kao i Polini zuti (polini su malo tvrdji), a slicni su i sa onima koji se dobiju sa Leo Vince ZX auspuhom (crveni). Barem je tako kod mene bilo.Ljubicasti centralni je skoro identicne tvrdoce kao i originalni Piaggio koji je zanemarivo meksi od malosijevogPoz,zar nije centralni ljubicasti tvrdji 80% od serijskog piaggiovog.Po mojim mjerenjima nije. A mjerenje je stiskanje federa na vagu pa gledanje koliko kg treba da se skroz stisne. Kako se opruge linearno stiscu, metoda je prilicno precizna.Meni je razlika ispala unutar 5% (ljubicasti je toliko bio tvrdji)I koliko je kg ispalo,da i ja izmjerim ovaj moj pa da uporedim.