Poz,kupio sam nove dijelove za gileru runner,auspuh stage 6 pro replica,gljivu i rolne 4.8gr i evo price:Danas sam smontirao ove dijelove i evo utisaka:
Prvo sam se namucio oko vadjenja blokade,ali sve je proslo u redu.Onda sam postavio auspuh,i krenuo da ga upalim i nemoze,promjenim svijecicu i upali,zvuk ekstra sve ok,pustim ga malo da radi u leru i sve ok.Sad slijede muke,skroz sam izgubio start,start-0 stisnem ful gas a on polako krece skoro nikako,a onda posle sek. krene i ide fino.Odvezem ga u garazu i krenem mijenjat gljivu,stavim gljivu,normalno upali,ok zvuk,pustim ga malo da radi u leru krenem i skoro isto kao i sa auspuhom,mozda malo i bolje,ovo je naj bolji pokusaj,ali start-0.I na kraju stavim i rolne,i krenem ide naj gore od sva tri pokusaja ful gas los start,onda odcepi do 50km\h tako nekih 30-40m i onda ponovo odcepi i ide i do 110kmh-sa prijasnjih 90km\h.I auspuh je malo promjenijo boju kod grane,malo potamnijo-jel to normalno.Eto na kraju nista,neznam sta bi radio pomagajte.