I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
a i ako je stavljao sve te trkace dijeove onda se kuzi u mootore i sumnjam da bi neko ko se kuzi u motore prodao tako nesto za tako male pare...
jel se isplati dat 1700kn za masinu od spa 180...masina je 2002god,veli da masina ima 3000km jer je on stavljo sve malossi,i onda je te djelove prodo malossi i vratio serijalu gore...naci 3000 soma ima... ,na masini je,radilica,struja,klip,cilindar,glava,vario,remen,kuplun,alnaser,zvono,remen,polutke,ferga ,usis,ma sve...i kotac i disk,samo nema spulje...i veli da bi mi u tu cijenu jos dao i cilindar i klip sa 300km od malossia 172cc...jel se isplati dat te pare...
Citat: rakitje00 - 26 Studeni, 2008, 16:11:03jel se isplati dat 1700kn za masinu od spa 180...masina je 2002god,veli da masina ima 3000km jer je on stavljo sve malossi,i onda je te djelove prodo malossi i vratio serijalu gore...naci 3000 soma ima... ,na masini je,radilica,struja,klip,cilindar,glava,vario,remen,kuplun,alnaser,zvono,remen,polutke,ferga ,usis,ma sve...i kotac i disk,samo nema spulje...i veli da bi mi u tu cijenu jos dao i cilindar i klip sa 300km od malossia 172cc...jel se isplati dat te pare...ako neces ti ja cu samo se ti odluci javi mi dal ces uzimat ili neces pa neka taj lik uvali meni
jel mogu s tom iskaznicom u grad da fatam žene i to, ulazim u poznate klubove i ponosno pijuckam kolu dok vani stoji bt49qt9
to imaju svi magneti bar kod piaggio grupacije.
jel lik iz vinkovaca?
ja brijem da se ta masina sa slike ne prodaje...