Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Moj Runner SP
Antares:
--- Citat: 3alfa3 - 08 Rujan, 2009, 19:25:46 ---1. ja sam mislio da ti full zagrijan skuter ne baca orketaje odmah u ler nego se neko vrijeme zadrzavaju na 3000
3. da, mislio sam na kocionu tekucinu (to i nije ulje, zapravo)
4. Ovisi o postotku kojeg koristis kao i o samom ulju.
2% mjesavina na normalno postelanom karbu na zagrijanom skutu nebi smjela dimit
--- Kraj citata ---
1. Aha onda smo se krivo shvatili. Dok je skuter zagrijan, vozim i stanem, okretaji se odmah spuste na 1800. Dok je na 3. crtici i stanem onda budu na nekih 2.8k pa nakon 10tak sekundi padnu na 1800. A dok je skroz hladan, tek upaljen i u leru, cijelo vrijeme su na 3k. E tu sam ja mislio da moraju nakon 1min past na 1800.
3. Čitao sam malo o odzračivanju no svugdje se spominje i promjena ulja uz to. Jel moguće samo odzračiti bez promjene ulja?
4. Neznam postotak pošto je chupsy to radio. Jedino što mi je rekao je da je malo našpanana. Ali skuter je dimio i prije stavljanja kita i karba, ali mislim da u manjoj mjeri.
3alfa3:
--- Citat: Antares - 08 Rujan, 2009, 19:38:57 ---1. Aha onda smo se krivo shvatili. Dok je skuter zagrijan, vozim i stanem, okretaji se odmah spuste na 1800. Dok je na 3. crtici i stanem onda budu na nekih 2.8k pa nakon 10tak sekundi padnu na 1800. A dok je skroz hladan, tek upaljen i u leru, cijelo vrijeme su na 3k. E tu sam ja mislio da moraju nakon 1min past na 1800.
3. Čitao sam malo o odzračivanju no svugdje se spominje i promjena ulja uz to. Jel moguće samo odzračiti bez promjene ulja?
4. Neznam postotak pošto je chupsy to radio. Jedino što mi je rekao je da je malo našpanana. Ali skuter je dimio i prije stavljanja kita i karba, ali mislim da u manjoj mjeri.
--- Kraj citata ---
1. to je u redu i mozes ostavit tako
3. tekucina nije skupa pa se uvijek i ona mijenja (i inace bi ju trebalo svakih 24 mjeseca mijenjati)
4. Tek kad vidis koliko km napravis sa litrom ulja i obzirom na potrosnju benzina ces vidjeti prosjecnu potrosnju ulja
Antares:
Sad kad više ne stavljam ulje u rezervar, potrošnja mi je 5-6l ovisno o gužvi, terenu di vozim itd.
Ugl. vozim po brdima i gradu pa mislim da je to ok potrošnja. Znam da je tebi potrošnja ispod 5l, al to je vrijedilo samo za otvorenu cestu jel?
Pokušavam nabavit W7 iglu i klipić 40. Iglu mi može nabavit Slow, ali do klipića 40 ću teško doć.
Drnda:
ako imas klipic 30 sa ga preradi na 40, samo ti na dnu klipica kada ga stavis okomito na podlogu umjesto 30 mora iznositi 40...
a to mora manje trositi.. nabavi w7 iglu pa onda probaj...kopiraj setup od alfe jer imate isti setup mislim...
3alfa3:
--- Citat: Antares - 08 Rujan, 2009, 21:20:44 ---Sad kad više ne stavljam ulje u rezervar, potrošnja mi je 5-6l ovisno o gužvi, terenu di vozim itd.
Ugl. vozim po brdima i gradu pa mislim da je to ok potrošnja. Znam da je tebi potrošnja ispod 5l, al to je vrijedilo samo za otvorenu cestu jel?
Pokušavam nabavit W7 iglu i klipić 40. Iglu mi može nabavit Slow, ali do klipića 40 ću teško doć.
--- Kraj citata ---
Po gradu mi trosi oko 5.3, a na otvorenoj cesti nesto ispod 5 (rekord je bio 4.5). Najvise sto sam na tako postelanom karbu potrosio je 6.2 kad sam se zdivljao do Sljemena full gasom gdje god se moglo.
Ti (cini mi se) nemas niti needlejet 262AU (dio u kojeg igla ulazi) pa ne znam kako bi W7 radila kod tebe.
Ako pobrusis klipic, a rezultat bude los (gushenje) onda nema natrag nego trazit novi klipic, pa logika kaze da radje odmah nabavis onaj sa vecim skosenjem.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju