Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Moj Runner SP

(1/96) > >>

Antares:
Trenutni setup:

serijala....

prije serijale:

MHR replica
Yasuni R
Dellorto 19 PHBG DS racing (default setup)
Multivar 2000 (6.5g rolice)
Delta (crveni federi i utezi u najtežem položaju) + Malossi wingbell
malossi kevlar remen
serijski centralni
malossi spužva

Skuter sam kupio u 7. mjesecu 2008. godine od lika iz Petrinje koji ga je dobio na nagradnoj igri u 5. mjesecu tako da je bio praktički nov, a ponuda je bila povoljna (15000kn).
Od tada sam napravio 2300km.

Što se tiče tuninga sve je serijski osim što je na 1000km nakon prvog servisa promjenjeno:

- variomat Malossi Multivar 2000
 - rolice Malossi 6.1g
 - remen Malossi kevlar
 - auspuh Yasuni R
 - federi kvačila Malossi žuti
 - dizna je 68

Što se tiče stylinga napravio sam neke preinake:

- većina naljepnica je maknuto
 - stavljeni su kromirani utezi na ručkama
 - napravio sam aluminijske podnice
 - promjenjeni su žmigavci
 - pofarbao sam mačje oči u crno
 - maknut zadnji blatobran i nosač tablice (neku shemu sa pantom za vrata sam napravio tako da je tablica ispod repa)
 - maknute orginal noge i stavljena bočna

Što se tiče performansi ja sam zadovoljan. Kroz ubrzanje okretaji se kreću između 9500-10000, a skuter max. po satu u prosjeku ide oko 95kmh@9700rpm (ovisno o vjetru i saginjanju). Najviše što sam išao je 101kmh na autoputu kad sam vozio iza kamiona koji je pokupio sav vjetar hehe.

Evo slika:

I video:

Antares:
Ovih dana skuter češće izgleda ovako zmazano i sa blatobranom jer ako nema blatobrana bude kaos ako je cesta mokra:

Imam par pitanja:

1. Što se tiče buzetti nogare, jeli normalno da se ona automatski diže natrag gore ako skuter dignem i stavim okomito na cestu?
2. Razmišljao sam o promjeni zadnje gume jer mi zna ponekad proklizat kad se nagnem. Koja bi bila preporučljiva?

djsmola:
Bas mi se svidja  :icon_thumright:

luki123:
1. Da to ti je normalno.

2. Bridgestone ML50 je dobra guma.

Bruno1990:
..sviđa mi se runer..ljepa boja...
dobro si ga sredio...kad su majstori u pitanju..nema primjedbi.. :toothy10:
..da za bocnu nogaru tu je noramlno da se ona automatski dize..( na mojem imam serisku bocnu nogaru i ona se ne dize - samo onda kada je ja pogurnem  :jerk: :toothy10: )

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju