Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Moj Runner SP
Antares:
Trenutni setup:
serijala....
prije serijale:
MHR replica
Yasuni R
Dellorto 19 PHBG DS racing (default setup)
Multivar 2000 (6.5g rolice)
Delta (crveni federi i utezi u najtežem položaju) + Malossi wingbell
malossi kevlar remen
serijski centralni
malossi spužva
Skuter sam kupio u 7. mjesecu 2008. godine od lika iz Petrinje koji ga je dobio na nagradnoj igri u 5. mjesecu tako da je bio praktički nov, a ponuda je bila povoljna (15000kn).
Od tada sam napravio 2300km.
Što se tiče tuninga sve je serijski osim što je na 1000km nakon prvog servisa promjenjeno:
- variomat Malossi Multivar 2000
- rolice Malossi 6.1g
- remen Malossi kevlar
- auspuh Yasuni R
- federi kvačila Malossi žuti
- dizna je 68
Što se tiče stylinga napravio sam neke preinake:
- većina naljepnica je maknuto
- stavljeni su kromirani utezi na ručkama
- napravio sam aluminijske podnice
- promjenjeni su žmigavci
- pofarbao sam mačje oči u crno
- maknut zadnji blatobran i nosač tablice (neku shemu sa pantom za vrata sam napravio tako da je tablica ispod repa)
- maknute orginal noge i stavljena bočna
Što se tiče performansi ja sam zadovoljan. Kroz ubrzanje okretaji se kreću između 9500-10000, a skuter max. po satu u prosjeku ide oko 95kmh@9700rpm (ovisno o vjetru i saginjanju). Najviše što sam išao je 101kmh na autoputu kad sam vozio iza kamiona koji je pokupio sav vjetar hehe.
Evo slika:
I video:
Antares:
Ovih dana skuter češće izgleda ovako zmazano i sa blatobranom jer ako nema blatobrana bude kaos ako je cesta mokra:
Imam par pitanja:
1. Što se tiče buzetti nogare, jeli normalno da se ona automatski diže natrag gore ako skuter dignem i stavim okomito na cestu?
2. Razmišljao sam o promjeni zadnje gume jer mi zna ponekad proklizat kad se nagnem. Koja bi bila preporučljiva?
djsmola:
Bas mi se svidja :icon_thumright:
luki123:
1. Da to ti je normalno.
2. Bridgestone ML50 je dobra guma.
Bruno1990:
..sviđa mi se runer..ljepa boja...
dobro si ga sredio...kad su majstori u pitanju..nema primjedbi.. :toothy10:
..da za bocnu nogaru tu je noramlno da se ona automatski dize..( na mojem imam serisku bocnu nogaru i ona se ne dize - samo onda kada je ja pogurnem :jerk: :toothy10: )
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju