Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Moj Runner SP
Drnda:
sveti pezo :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: u pola minute sve
Antares:
Par pitanja:
1. Dakle okretaji u leru su mi sad oko 1700-2000, kako koje stajanje, no kad ga hladnog upalim i počne radit na 3000-3200 se nakon 1min okretaji ne spuste nego cijelo vrijeme radi na tih 3k+. Kako da nariktam da počnu padat, a da ne utječem na broj okretaja dok je zagrijan?
2. Sad kad sam otkrio koliko je okrenut šaraf za smjesu (dakle najvjerojatnije oko krug i 1/4) koliko ga trebam okrenut?
3. Ručica prednja kočnice počne dosta kasno kočit. Pola njenog puta do ručke gasa je prazno i ne reagira uopće. Čini mi se da ne koči lošije nego jednostavno kao da ju treba "napumpat" da bude napeta ili tako nešto. Kočione tekućine ima. Ručica zadnje kočnice je ok.
4. Jel mogu ikako smanjiti dimljenje. Ovo kolko dimi je katastrofa. Neki dan kad je 10tak min. radio u leru dok sam nariktavao okretaje ispred curine kuće, dim je otišao čak curi u sobu koja je 10tak m iznad tla, a motor nije direktno bio okrenut prema tamo. Ista stvar od doma kad krećem, a baki je otvoren prozor, sve joj uđe unutra...
3alfa3:
1. skut se stela kad je zagrijan. Normalno da je drugacije kad je hladan
2. Nema pravila, ali najcesce je to oko 1,5 kruga
3. ako mislis da ne valja, onda treba stavit novo ulje i dobro odzracit
4. hladan dimi. Pogotovo ako ga grijes dulje od minute
Antares:
--- Citat: 3alfa3 - 08 Rujan, 2009, 19:11:06 ---1. skut se stela kad je zagrijan. Normalno da je drugacije kad je hladan
2. Nema pravila, ali najcesce je to oko 1,5 kruga
3. ako mislis da ne valja, onda treba stavit novo ulje i dobro odzracit
4. hladan dimi. Pogotovo ako ga grijes dulje od minute
--- Kraj citata ---
1. Pa ti si napisao da bi nakon 1min rada u leru trebali okretaji pasti sa 3000 na onih 1800.
2. Probat ću 1.5 kruga pa ćemo vidjet promjene
3. Kakvo ulje? Misliš na ovu kočionu tekućinu? Probat ću prvo samo sa odzračivanje jer mislim da je u tome problem pošto ok koči, samo nije napeta dovoljno.
4. Ma dimi mi i kad je zagrijan... taj dan kad sam nariktavao okretaje sam naravno na zagrijanom motoru nariktavao.
3alfa3:
--- Citat: Antares - 08 Rujan, 2009, 19:18:56 ---1. Pa ti si napisao da bi nakon 1min rada u leru trebali okretaji pasti sa 3000 na onih 1800.
2. Probat ću 1.5 kruga pa ćemo vidjet promjene
3. Kakvo ulje? Misliš na ovu kočionu tekućinu? Probat ću prvo samo sa odzračivanje jer mislim da je u tome problem pošto ok koči, samo nije napeta dovoljno.
4. Ma dimi mi i kad je zagrijan... taj dan kad sam nariktavao okretaje sam naravno na zagrijanom motoru nariktavao.
--- Kraj citata ---
1. ja sam mislio da ti full zagrijan skuter ne baca orketaje odmah u ler nego se neko vrijeme zadrzavaju na 3000
3. da, mislio sam na kocionu tekucinu (to i nije ulje, zapravo)
4. Ovisi o postotku kojeg koristis kao i o samom ulju.
2% mjesavina na normalno postelanom karbu na zagrijanom skutu nebi smjela dimit
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju