Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Moj Runner SP
Antares:
Yep u potrazi sam za klipićem 40. Dakle s njim ne dolazi 262AU?
Odoh sad na obranu završnog, viš mi lak :D.
Chupsy:
aha vidiš sad koja je jebada naštelat taj frgazer, kad je naopačke...
bitno da motor dobro ide a ovo su finese, koje nemaju baš efekta...
ovo kaj se gasi nizbrdo jebiga, pumpa goriva tjera benzin u karb, a kad ideš preko rupa plovak skače i benzin pod tlakom naglo uđe u frgu i zalije ju...
Antares:
Ma da motor ide jebeno i nebi mene ovo smetalo da ne živim na brdu + cura i frendovi su mi isto po brdima.
A daj mi recite jel loše ako se spuštam niz brdo u leru bez ikakvog davanja gasa? Dakle stanem ispred brda, pustim skuter da uđe u "ler mode" :) i onda se spuštam. Stanem ponovno na ravnici i onda gas. Jel tako ok?
@Chupsy:
Jel se ti sječaš na koliko si okrenuo šaraf za smjesu (ja sam sa iglom uspio krug i 1/4... možda bi išlo još, ali nisam ziher) i kolika je dizna (mislim da si rekao da je 75, ali nisam ziher)?
3alfa3:
--- Citat: Antares - 12 Rujan, 2009, 13:53:24 ---A daj mi recite jel loše ako se spuštam niz brdo u leru bez ikakvog davanja gasa? Dakle stanem ispred brda, pustim skuter da uđe u "ler mode" :) i onda se spuštam. Stanem ponovno na ravnici i onda gas. Jel tako ok?
--- Kraj citata ---
Nemoj to raditi. RAdje se vozi sa 1/4 gasa (po potrebi i malo vise). Onda ce ulaziti i dovoljno zraka da se ne gasi skut. Ponekad je dovoljno i samo kratko turirati pri spustanju.
Uostalom, mislim da ce se tek tada ugasit (ako si u leru)
Antares:
--- Citat: 3alfa3 - 12 Rujan, 2009, 16:51:26 ---Nemoj to raditi. Radje se vozi sa 1/4 gasa (po potrebi i malo vise). Onda ce ulaziti i dovoljno zraka da se ne gasi skut. Ponekad je dovoljno i samo kratko turirati pri spustanju.
Uostalom, mislim da ce se tek tada ugasit (ako si u leru)
--- Kraj citata ---
Spustio sam se već u leru. Ništa se ne događa, a motor zvuči jednako kao i da stoji, no neću to raditi ako nije dobro.
Na 1/4 gasa je najčešće ili prebrzo ili trokira jer je preslab gas. Najčešće se i spuštam tako da turiram no nakon većeg brda je skut tolko zagušen da treba dosta dugo turirati da bi se uopće čuo motor i dobio gas.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju