Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Moj Runner SP

<< < (17/96) > >>

gokiSP:

--- Citat: 3alfa3 - 07 Rujan, 2009, 02:51:33 ---

Nadam se da se ne vozis nizbrdo u leru (1800-2000okr), a onda bez zaustavljanja das gas jer ako to radis onda unistavas kuplung, zvono, remen...

--- Kraj citata ---

hahahaha kako cukne skuter...ja sam jedno vrijeme namjerno to radio kad sam se izivljavao na masini i na kraju nije podlegla mojim ubitacnim testovima.. :laughing7:

Drnda:
meni se to nekoliko puta sa tgbom dogodilo... ali to je na brzini gdje kuplung taman otpusta tako da nebi jako cuknulo...

Antares:

--- Citat: 3alfa3 - 07 Rujan, 2009, 02:51:33 ---Nadam se da se ne vozis nizbrdo u leru (1800-2000okr), a onda bez zaustavljanja das gas jer ako to radis onda unistavas kuplung, zvono, remen...

--- Kraj citata ---

Ne vozim se u leru nizbrdo, to sam napravio samo jednom da istestiram, ali tada kad sam dao gas sve je bilo najnormalnije, skuter nije cuknuo. No nije bitno, neću to radit više, samo me bilo zanimalo.

Antares:
Uf evo sad sam išao vrtit šaraf za smjesu. Umro sam... s neke 2 male iglice sam se mučio i uspio sam ga u desno okrenut nekih 450 stupnjeva, dakle to bi bilo krug i 1/4. Nisam 100% siguran jesam li ga max u desno jer više fakat nisam mogao i jedna iglica mi je upala tam u neku rupu ispod karba, pa sam se onda mučio još da vratim kak je bilo.

Još ću poludit i kupit karb za piaggio jer ovo nema smisla.

Što se tiče rada u leru nakon paljenja skutera dok je skroz hladan, nakon 1min se okretaji ne spuštaju.  :dontknow:
Dok se pak zagrijao danas su mi okretaji bili oko 1700, a ne 1800-2000 kao jučer.

SlowRider:

--- Citat: Antares - 07 Rujan, 2009, 13:53:27 ---Još ću poludit i kupit karb za piaggio jer ovo nema smisla.

--- Kraj citata ---

sto bih ja trebao onda reci, a imam "minarelli" fergazer na minarelli skuteru, nemoguca misija je postelati ler bez skidanja plastike i to je onda muka, smjesa u leru takodjer, a ako treba naspanati sajlu gasa onda je potrebno skinuti 5 plastika i izvaditi sjedalo, drugim rijecima rastaviti zadnju polovicu skutera  :angry9:

a sve bi se rijesilo jednom rupom ispod sjedala  ;D

btw kada sam imao "piaggio" fergazer to je bilo puno lakse, pristup vijscima za podesavanje je bio direktan

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju