Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Moj Runner SP
Antares:
Evo zriktao sam sad ler okretaje na 1800-2000rpm. Nadam se da će ostat tako.
Vrtio sam šaraf 100god, a micalo se po 20rpm-a valjda. Onda sam dao gas do nekih 7k, da bi se kazaljka vratila na okretaje od 3k.
Dakle očito treba gas davat nakon vrtnje ili kako? Još sam se ja čudio dok sam vrtio zašto ne reagira...
Šaraf za smjesu nisam nikako uspio izvrtit. Premalo mjesta ima, neznam kako ću to.
Antares:
Evo palio sam 2 puta na hladno. Skuter dok je hladan i upali se, okretaji su na oko 3000-3200, al kad se zagrije se spuste na onih 1800-2000 kako sam nariktao.
Sad dok pustim gas se čuju oko 2 tiha "troka" (neznam kako se to zove, al to je onaj zvuk dok se npr. vozi na niskim okretajima pa skuter trokira)
3alfa3:
Sad kad imas stabilan ler na 1800-2000 dok je motor zagrijan (takav bi morao biti i nakon 1 minute rada), trebao bi imati i naglo padanje okretaja kod zaustavljanja, a ne da ostanu poviseni pa tek onda padnu. Ako imas taj slucaj, onda trebas serafic smjese okretat u lijevo jer je smjesa na ler umalo rpesiromasna. Okreci po 1/4 kruga. Ujedno bi i naglo davanje gasa dok si na leru trebalo biti OK bez zadrske (gusenja)
Antares:
--- Citat: 3alfa3 - 07 Rujan, 2009, 01:34:30 ---Sad kad imas stabilan ler na 1800-2000 dok je motor zagrijan (takav bi morao biti i nakon 1 minute rada), trebao bi imati i naglo padanje okretaja kod zaustavljanja, a ne da ostanu poviseni pa tek onda padnu. Ako imas taj slucaj, onda trebas serafic smjese okretat u lijevo jer je smjesa na ler umalo rpesiromasna. Okreci po 1/4 kruga. Ujedno bi i naglo davanje gasa dok si na leru trebalo biti OK bez zadrske (gusenja)
--- Kraj citata ---
Ovo nakon 1 minute rada misliš na rad u leru ili i nakon 1 min. vožnje? Primjetio sam da ne padaju svaki put jednako. Nekad odma padnu, a nekad ostanu povišeni pa padnu. Na gas reagira normalno.
Što se tiče šarafića za smjesu, on regulira smjesu samo u leru ili općenito?
Ovaj šaraf za okretaje u leru, jel on ima ikakve veze sa smjesom?
Što se pak tiče onog problema što mi se događa na brdu, zaboravio sam napisat da sam neki dan probao nešto novo. Stao sam prije brda i pustio motor da dođe u ler. Onda sam se bez gasa spuštao dole i tada je sve ok. Motor se čuje normalno kao da radi u leru, a na gas reagira odmah, dakle bez gušenja.
3alfa3:
--- Citat: Antares - 07 Rujan, 2009, 02:29:24 ---Ovo nakon 1 minute rada misliš na rad u leru ili i nakon 1 min. vožnje?
--- Kraj citata ---
na leru
--- Citat: Antares - 07 Rujan, 2009, 02:29:24 ---Primjetio sam da ne padaju svaki put jednako. Nekad odma padnu, a nekad ostanu povišeni pa padnu. Na gas reagira normalno.
--- Kraj citata ---
To je onda vrlo blizu idealnog pa ne treba dirat ako je komplicirano prici serafu obzirom na njegov polozaj
--- Citat: Antares - 07 Rujan, 2009, 02:29:24 ---Što se tiče šarafića za smjesu, on regulira smjesu samo u leru ili općenito?
--- Kraj citata ---
Na leru i vrlo malim otvorima gasa
--- Citat: Antares - 07 Rujan, 2009, 02:29:24 ---Ovaj šaraf za okretaje u leru, jel on ima ikakve veze sa smjesom?
--- Kraj citata ---
Nema, on samo dize klipic kad ga okreces u desno - isto kao i kad das gasa sa rucicom gasa
--- Citat: Antares - 07 Rujan, 2009, 02:29:24 ---Što se pak tiče onog problema što mi se događa na brdu, zaboravio sam napisat da sam neki dan probao nešto novo. Stao sam prije brda i pustio motor da dođe u ler. Onda sam se bez gasa spuštao dole i tada je sve ok. Motor se čuje normalno kao da radi u leru, a na gas reagira odmah, dakle bez gušenja.
--- Kraj citata ---
Nadam se da se ne vozis nizbrdo u leru (1800-2000okr), a onda bez zaustavljanja das gas jer ako to radis onda unistavas kuplung, zvono, remen...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju