Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Moj Runner SP

<< < (92/96) > >>

Antares:
Ma znam da treba gazit, ali ovako po zimi kad je manje od 5C mi skut više nije gušt već samo prijevozno sredstvo.

Antares:
Jel omjer ulja i benzina utječe na rad u leru?

Bio sam u gradu, natočio benzin (+ ulje) i sjeo na cugu. Za nekih sat i pol sam upalio skut, okretaji u leru skočili na 4k+. Kroz vožnju bez gasa se čuo onaj prduckavi zvuk rada motora koji prije nisam nikako mogao dobit (očito što je ler rad jači to će se jače čut taj zvuk). Kasnije su okretaji u leru bili na oko 3.5k s tim da skuter nije bio zagrijan u niti jednom trenutku, ali svejedno su bili za oko 1k viši.

Jedino što mi pada na pamet je da nisam dobro natočio ulje pošto se ovo počelo događat nakon benzijske, a i kad sam došao doma sam primjetio da skuter dosta dimi.

U vožnji se skuter ponaša normalno (osim tog zvuka u vožnji bez gasa koji je ja mislim normalan, a nenormalno je da mi se inače ne čuje...).

Drnda:
lako moguce da je negdje poceo vuci fals zrak

gokiSP:
sta je sa cokom? sad ga imas ili i dalje nemas  ;D

Antares:
Imam čok.

Ovaj pekidač sam uzeo:

http://www.sip-scootershop.com/EN/Products/40328000/Conversion+kit+folding+choke.aspx

On se izvuče prema gore i onda okrene u jednu stranu da stoji gore.

Kako bi bilo pravilno to koristiti?

Ja sam ga do sad koristio sam jedanput. Prije nekih 3 tjedna nije skut htio upalit. Podigao sam ovo gore i desno, ali mi je čini mi se otišlo malo previše desno pa se spustilo opet dole prije samog paljenja skutera (tako da je ostao za nekih 90° u desno od orginalnog položaja). Svejedno sam probao upalit i skut je upalio iz prve. Od tad nisam dirao čok jer nisam imao baš problema sa paljenjem do nedavno kad sam ga opet podigao gore i spustio za 90° u lijevo tako da bude u orginalnom položaju, ako ima ikakve veze...

Jel se treba taj prekidač prije paljenja podignut gore i onda čim se skuter upali spustit ga dole ili kako?

Jel ima to ikakve veze što se podigne gore pa se spusti dole za 90° u desno ili lijevo ili ne?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju