Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Moj Runner SP
gokiSP:
pa u pravilu cok se digne kod prvog paljena dok je skuter hladan..upalis ga i pustis da odradi recimo minutu i onda ga spustis..ovo zakretanje nema utjecaja na rad coka..sluzi samo da bi cok mogao ostati u "on" polozaju
Antares:
Hm neznam dal si me skuzio. Kad se on podigne i okrene on ostane gore, ali ako ga malo jače okreneš on se spusti na drugu stranu dole.
Dakle kad ga digneš i okreneš za npr. 30° on će ostat gore, al ako ga okreneš za 90° spustit će se dole.
gokiSP:
skuzio sam..nije bitno koliko ga ti moras okrenut da bi on bio gore..znaci on je ugasen kad je polugica dole a upalje kad je polugica gore bez obzira koliko i na koju stranu okreces jer sistem nema neki granicnik tako da ga mozes vrtit koliko oces..neznam jesi ti mene sad skuzio :icon_biggrin:
Antares:
Jesam skuzio sam. A jel postoji neka granica okretaja u leru na koliko skuter smije raditi pošto su sa čokom pri hladnome dosta veći okretaji.
SlowRider:
--- Citat: Antares - 22 Studeni, 2009, 22:21:02 ---A jel postoji neka granica okretaja u leru na koliko skuter smije raditi pošto su sa čokom pri hladnome dosta veći okretaji.
--- Kraj citata ---
bitno da skuter ne krece bez vozaca ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju