Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Moj Runner SP

<< < (91/96) > >>

SlowRider:
Imas dobre zivce kada se mozes tako "lagano" voziti :toothy3: istina da i tada skuter ide bolje od serijale, ali ja kada probam tako jednostavno ne mogu dugo izdrzati, pogotovo kada vidim brzu cestu ispred sebe i ravnicu bez prometa. Onda se ispuse sve ono sto se nakuplio u gradu, trenutno redovito tjeram skoro do 11 000rpm i mogu ti reci da nemam takvih problema  ;D

sjecam se jedne voznje kada je cilj bio ispuhati skutere, noc i gotovo prazna avenija... bilo je iskrica ko u prici  :laughing7:

gokiSP:
uu ja se sjecam kako je meni iz eva letilo..ne iskre nego komadi uzarene vune  :toothy12:

Antares:

--- Citat: SlowRider - 13 Studeni, 2009, 16:59:24 ---Imas dobre zivce kada se mozes tako "lagano" voziti :toothy3: istina da i tada skuter ide bolje od serijale, ali ja kada probam tako jednostavno ne mogu dugo izdrzati, pogotovo kada vidim brzu cestu ispred sebe i ravnicu bez prometa.

--- Kraj citata ---

Ja ti se ugl. vozim po gradu, među semaforima i po brdima tako da nema nikakvih ravnica :). Osim toga dionice su mi dosta kratke pa se skuter niti ne stigne skroz zagrijat tako da je i to jedan od razloga što ga ne stišćem.

--- Citat: SlowRider - 13 Studeni, 2009, 16:59:24 ---trenutno redovito tjeram skoro do 11 000rpm i mogu ti reci da nemam takvih problema  ;D

--- Kraj citata ---

Kako tako visoko u okretaje ide yasuni i sport??

3alfa3:

--- Citat: Antares - 13 Studeni, 2009, 16:02:25 ---Moja teorija je da pošto sam prelagano vozio ovih dana prije, auspuh se natopio neizgorenim uljem koje je pri ovom full gasu i većoj temperaturi izgorilo pa se tolko dimi.

--- Kraj citata ---

Vjerojatno je tako.
Inace, 2T mashina voli kad ju se gazi (postelana, zagrijana i dobro podmazana). Tako ce uvijek ostati cista i u top stanju.
Izreka "cvaju treba gazit" treba doslovno shvatit.

SlowRider:

--- Citat: Antares - 13 Studeni, 2009, 17:13:20 ---Kako tako visoko u okretaje ide yasuni i sport??

--- Kraj citata ---

ide kad se sagnes  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju