Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Moj Runner SP
3alfa3:
--- Citat: SlowRider - 29 Srpanj, 2009, 16:19:50 ---malo sam se spetljao..., zar nije remen isao do vrha prije stavljanja replice? Samo me interesirala ta razlika u okretajima, ako pretpostavimo da remen ide do istog max. polozaja.
--- Kraj citata ---
Aha... Ti usporedjujes njegov stari setup i novi....
Recimo, meni na 100+ km/h pocne prevrtavat (u trenu max omjera je 10200). Neki dan sam imao skoro 120 km/h po satu pri 11900-12000 okr (mala nizbrdica, vjetar u ledja).
Znaci, 1800 okr za nekih 20 kmh
SlowRider:
--- Citat: 3alfa3 - 29 Srpanj, 2009, 16:29:16 ---Znaci, 1800 okr za nekih 20 kmh
--- Kraj citata ---
a kod njega je nesto vise od 800rpm za 20km/h, pod pretpostavkom da je remen na vrhu variomata i radi se o priblizno jednakim brzinama, a valjda je oko 100-tke remen na vrhu.
Antares:
@Alfa:
Bio sam sagnut kad sam išao tih 112 i to sam držao nekih 5sek. Inače meni se isto čini da se prevrtavao pošto i na oko 10300rpm je ista brzina. Neznam jel težina ima ikakve veze, ali ja sam sad teži oko 8kg nego tada i bio je pun rezervar.
Što se tiče štelanja karba nemam pojma kako je to naštelano, chupsy zna.
Potrošnja koliko mi se čini je ostala ista, dakle nekih 5l (još sam ja ulja stavio malo u rezervar).
Na semaforima nisam kretao punim gasom. To skoro nikad ne radim; kretao sam na 9500-10000 rpm kako i inače krećem, a brzina je bila od 85-100, kako u kojem trenutku.
@slow:
Što se tih okretaja tiče neznam... tako je kako je. Ali kolko se sjećam kad sam ja stavio yasuni-a, multivar i 6.1g rolice, dok je remen bio na prvih 100km, išli su meni okretaji preko 10k.
Antares:
--- Citat: 3alfa3 - 29 Srpanj, 2009, 16:11:05 ---Ti imas needlejet u karbu 262AN, a ne 262AU pa ti ne mogu napamet reci sto napraviti obzirom na druge komponente.
Ali nesto od ovoga bi trebalo napraviti:
-postelati seraficem smjesu (na koliko je sada stupnjeva/krugova otvoren?)
-spustiti iglu sa 2. na 1. zub
-staviti manju ler diznu
-staviti klipic 40 umjesto sadasnjeg 30
--- Kraj citata ---
Kako znam na koliko je krugova/stupnjeva otvoren? Da izvrtim prema lijevo koliko ide pa izracunam i vratim kako je bilo ili ima drugi nacin?
Jel se tebi normalno čuje rad motora (kao u leru) kad pustiš gas ili samo "zujanje"?
Čuo sam se sa Chupsyem i rekao je da je taj nečujan rad motora na brdu ili čak i gašenje primjetio već na novim runnerima i nrg-ima i da je to iz razloga što je rezervar iznad karba i onda po rupama na brdu dođe više benzina pa se onda dogodi svo to sranje skupa s trokiranjem ako se vec nije zgasio te da se ništa nemože napravit po tom pitanju, no pretpostavljam da ti kao i dosta drugih nema taj problem pa bi i ja htio riješiti to (druga stvar da sam u gradu, ali moja svaka vožnja kreće s brda pošto ja živim na brdu, a i cura). Ovo što si ti rekao (izmjena ler dizne, promjena pozicije igle itd.) bi nadam se trebalo promjenit malo stanje.
Zadnjih tjedana sam bio dosta u gužvi pošto radim diplomski, ali evo u petak to predajem pa krećem u akciju oko skutera (osim ovih problema, trebao bi još sredit one plastike od pada, a i želja mi je ispolirat yasunia i deklo)
3alfa3:
Visak benge da i dodje u karb, izaci ce na iberlaufe karba, a ne u mashinu te nece utjecat na rad motora.
Serafic smjese zatvoris u desno do kraja pa brojis okretanejm u lijevo.
EDIT:
aha, sad sam skuzio....
Sjecam se da mi se sa karbom 21 desavalo na kocenju pred zavojem na Cmroku na rupama skut skoro zgasio zbog prebogate smjese jer su rupe tolike da je benga nasla put do mashine. Lijek je bio imati malo gasa cijelo vrijeme. To mi se desavalo jos jedino na silasku niz Mesnicku koja ima kockice.
Od kad imam ovaj 19 karb (i postelan ovako kao je sada - prilicno stedljivije nego prije), nemam vise tih problema, odnosno, zanemarivi su.
Ja sam i u crijevo bege ispred karba stavio diznu oko broja 100 da smanjim kolicinu benge koja dolazi u karb jer mi je curilo na iberlaufe i felga bi poslije voznje bila zmazana od toga. Vjerojatno i to pomaze. imas opisano u mojoj temi.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju