Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Moj Runner SP

<< < (88/96) > >>

3alfa3:
Ler je stabilan? Ako je, to iskljucuje falsh zrak.

Ponavljam, trebao bi podatak kako je (ako je uopce) airbox preradjen.
Okretaji kod 2T u vezi stelanja karba ne igraju (bitnu) ulogu nego samo polozaj rucice gasa (otvor gasa)

3alfa3:

--- Citat: Antares - 22 Listopad, 2009, 01:44:37 ---Jel ima ikakve veze koliko je cijev unutar karba? Meni se vide navoji gore (a ista stvar je bila i na prošlom karbu).

--- Kraj citata ---

Nema veze. Bitno da okretanjem rucice gasa klipic karba ide skroz do kraja, a ne da ga se vidi kad se gleda kroz karb, a gas odvrnut do kraja

Antares:

--- Citat: 3alfa3 - 22 Listopad, 2009, 02:00:25 ---Ler je stabilan? Ako je, to iskljucuje falsh zrak.

Ponavljam, trebao bi podatak kako je (ako je uopce) airbox preradjen.
Okretaji kod 2T u vezi stelanja karba ne igraju (bitnu) ulogu nego samo polozaj rucice gasa (otvor gasa)

--- Kraj citata ---

Baš sam si mislio dok sam čekao na zadnjem semaforu od doma kako je jedino što sam uspio naštelat ler. Okretaji su stabilni na nekih 1900 kako sam i nariktao (kad je hladan su bili na oko 3500, ali se spustili ubrzo na 3k pa onda na 2k).
Što se tiče ovog airboxa. Dakle misliš da bi prošli karb mogao normalno raditi, ako airbox nije bio prerađen? (ako uopće je, ali pretpostavljam da je... pitat ću sutra chupsy-a, zaboravio sam, a sreo ga u kinu danas hehe)
Vidim tamo na trznici da benjamin prodaje 19 BD. Sve mi dođe da kupim njega i prebacim dijelove unutra pošto me stvarno živcira smještaj ovog šarafa za smjesu i mučenje oko riktanja istog.

3alfa3:

--- Citat: Antares - 22 Listopad, 2009, 02:06:24 ---Dakle misliš da bi prošli karb mogao normalno raditi, ako airbox nije bio prerađen? (ako uopće je, ali pretpostavljam da je... pitat ću sutra chupsy-a, zaboravio sam, a sreo ga u kinu danas hehe)
--- Kraj citata ---

Oba karba koja imas bi trebala raditi u slicnim uvjetima slicno pa me cudi da je sada tako velik problem sa ovim karbom.

Antares:

--- Citat: 3alfa3 - 22 Listopad, 2009, 02:27:00 ---Oba karba koja imas bi trebala raditi u slicnim uvjetima slicno pa me cudi da je sada tako velik problem sa ovim karbom.

--- Kraj citata ---

Yep, kužio bi i ja da se radi o finesama, ali ovo je kao da je skuter 50% hendikepiran.
Sutra ću fino sve rastavit i ponovo sastavit pa ako nema pomaka ide gore stari karb dok ne sredimo ovo s deltom. Koliko sam već kompova znao složit i onda jedan od 20 neće upalit. Sve rastavit, sastavim i odjednom sve ok. Sad ćemo vidjet jel tako sa motorima or... NOT hehe

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju