Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Moj Runner SP

<< < (86/96) > >>

ivanm:
prevelika je to dizna 96 to nisi trebao ni stavljati..
probaj sa oko 80 diznom (ja imam 78 na 20.5 frgi a airbox ima rupu oko 25mm)..
normalno je da su pali okretaji jer si sa većim frgazerom dobio nešto momenta pa sad treba i prijenos uštelati, dakle rolice lakše..

SlowRider:

--- Citat: ivanm - 21 Listopad, 2009, 21:57:14 ---prevelika je to dizna 96 to nisi trebao ni stavljati..
probaj sa oko 80 diznom (ja imam 78 na 20.5 frgi a airbox ima rupu oko 25mm)..
normalno je da su pali okretaji jer si sa većim frgazerom dobio nešto momenta pa sad treba i prijenos uštelati, dakle rolice lakše..

--- Kraj citata ---

on (Antares) ima i dalje 19 frgu, samo sto je drukcija verzija odnosno unutrasnji setup karba, a dizna koju trenutno ima je broj 85. ;D

3alfa3:

--- Citat: SlowRider - 21 Listopad, 2009, 23:02:47 ---on (Antares) ima i dalje 19 frgu, samo sto je drukcija verzija odnosno unutrasnji setup karba, a dizna koju trenutno ima je broj 85. ;D

--- Kraj citata ---

Igla je na 2. zubu, klipic 40, a ler dizna 50?
Pitanje je i dalje kako je airbox preradjen

SlowRider:

--- Citat: 3alfa3 - 21 Listopad, 2009, 23:21:51 ---Igla je na 2. zubu, klipic 40, a ler dizna 50?
Pitanje je i dalje kako je airbox preradjen

--- Kraj citata ---

setup se u potpunosti poklapa sa tvojom tablicom, dakle ovo sto si naveo je tocno. Vjerojatno se treba pozabaviti sa vrlo vaznom stvari, a to je adekvatna rupa na airboxu za usis zraka.

3alfa3:

--- Citat: SlowRider - 21 Listopad, 2009, 23:36:48 ---setup se u potpunosti poklapa sa tvojom tablicom, dakle ovo sto si naveo je tocno. Vjerojatno se treba pozabaviti sa vrlo vaznom stvari, a to je adekvatna rupa na airboxu za usis zraka.

--- Kraj citata ---

Da, bez tog podatka nista

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju