Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Moj Runner SP

<< < (85/96) > >>

Antares:
Preuzeo sam karb od slow-a. Također skužio je u čemu je bio problem one vožnje bez gasa. Isti sindrom kao kad se ključ zgasi u vožnji pa se čuje ono zujanje.
Morat ću šarafić od smjese još otvoriti, ali otom potom kad stavim novi karb.

S karbom su također došli W3 igla i nekakava dizna 96.

3alfa3:

--- Citat: Antares - 20 Listopad, 2009, 19:17:49 ---S karbom su također došli W3 igla...

--- Kraj citata ---

Ona u odnosu na W7 obocaguje smjesu na vrlo malim otvorima gasa (od lera do 1/3), a ne previse osjetno i izmedju 1/3 i 3/4

Antares:
Eh, da zaboravio sam napisat da je zlatni šarafić, dakle ovaj za smjesu na novom karbu okrenut na 2 i 1/4 kruga po defaultu.

--- Citat: 3alfa3 - 20 Listopad, 2009, 19:31:50 ---Ona u odnosu na W7 obocaguje smjesu na vrlo malim otvorima gasa (od lera do 1/3), a ne previse osjetno i izmedju 1/3 i 3/4

--- Kraj citata ---

Čemu to obogaćivanje smjese na tim otvorima gasa služi? Da se smanji trokiranje ili?

Antares:
Stavio sam frgu. Upalio skuter i početni ler okretaji su bili oko 1200rpm, dakle slabo. Pustio sam ga da radi i kad je došao na drugu crticu sam išao voziti. Trokiranje je bilo koma i kao da je "blokada" na 7k rpm gdje treba držat gas 2sek i onda tek počne vrtit okretaje više.
Kasnije kad se zagrijao je išao dosta bolje, ali daleko je to od onoga što je bilo.

Problemi:

1. Ovo trokiranje na 7k rpm i dalje postoji makar je skut zagrijan na 5 crtica
2. Kad se da full gas skuter krene drži 1 sek i onda kao da se zbelsira na pol sekunde i onda nastave okretaji rast
3. Max okretaji su na 9700... tu zakuca i neće više. Prije su bili na 10600
4. Šarafić smjese je po defaultu bio okrenut 2 kruga i 1/4. I dalje je bio isti drek kao i na prošlom karbu di se nakon puštanja gasa čulo zujanje umjesto rad motora. Okretao sam šaraf za smjesu u lijevo još oko 2 kruga, al nije ništa puno bolje. Mislim mogu još probat vrtit, al što to neće bit previše?

Idem sad u kino pa ću usput pratit malo kako se ponaša skuter.

3alfa3:
Kad dodjes do mene da ti Deltu postelam, budem ti vidio i karb. Barem da ti kazem sto napraviti.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju