Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Moj Runner SP
Antares:
--- Citat: 3alfa3 - 17 Listopad, 2009, 17:42:10 ---Prvo stavi taj karb na skut, okreni serafic smjese 1,5-2 kruga u lijevo od skroz zaserafljenog i vozi se dan-dva. Za svaki slucaj, pogledaj svjecicu poslije toga.
Onda spusti iglu do kraja pa vozi, ali pazi da se skut ne gushi na otvorima izmedju 1/4 i 1/2. Ako se ne gushi i odziv na gas je OK, onda ostavi tako.
--- Kraj citata ---
Dakle stavim ga bez obzira kako je okrenut šarafić za smjesu sad i onda na zagrijanom skuteru riktam?
--- Citat: 3alfa3 - 17 Listopad, 2009, 17:42:10 ---Vec sam zaboravio.... Airbox je kako preradjen?
--- Kraj citata ---
Poslikat ću to ili pitat chupsy-a u pon.
3alfa3:
--- Citat: Antares - 17 Listopad, 2009, 21:06:56 ---Dakle stavim ga bez obzira kako je okrenut šarafić za smjesu sad i onda na zagrijanom skuteru riktam?
--- Kraj citata ---
Vidi koliko mu treba da ga skroz zaserafis - nije da ce ti taj podatak trebati, ali neka..
Antares:
--- Citat: 3alfa3 - 17 Listopad, 2009, 17:42:10 ---Vec sam zaboravio.... Airbox je kako preradjen?
--- Kraj citata ---
Evo kako izgleda airbox. Kad sam ga otvorio začudilo me koliko je ulja u onom poklopcu aixboxa i kako je zmazana spužva. Prošli put kad sam otvarao da stavim novu spužvu to nije bilo tako.
SlowRider:
Sto se tice preradjivanja airboxa, ne mogu pronaci sada malossijeve upute gdje pise koliki treba biti promjer za airbox od aeroxa (za 19 i 21 frgu), ali znam da je na mom skuteru promjer rupa na airboxu veci, odnosno 2x20mm. Tako sam stavio zbog jednostavno boljih performansi koje najvise dolaze do izrazaja u samom startu i jos nekih stvari, ocekivao sam vecu potrosnju, medjutim pokazalo se kao suprotno. Frga je 17.5 i cilindar malossi sport.
Antares:
Što znači kakvo je stanje mog airboxa sad? Znam samo za običan, običan bez lulice i prema malossi uputama (to je nekakvo bušenje rupa jel?). Neznam kako bi ta lulica trebala izgledat, ali kad mi je chupsy davao serijske dijelove tamo je bio nekakav šuplji gumeni dio, makar čini mi se preuzak da bi išao u ovu rupu od airboxa.
Inače mislim da je širina ove rupe oko 40-50mm, a visina 20-25mm. Na najširem dijelu naravno.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju