Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Moj Runner SP

<< < (83/96) > >>

3alfa3:

--- Citat: Antares - 17 Listopad, 2009, 13:06:25 ---Stigla nova frga. Trenutno je kod slow-a i razmišljam dal da je pokupim ili da čekam ostat dijelova koji trebaju stići.

ugl. zanima me koji sad postupak slijedi sa stavljanjem nove frge?

Samo ju stavim kako je ili da šaraf smjese odmah prije stavljanja stavim na krug i pol otvoreno? Inače radi se o PHBG BS karbu dakle default dizna tog karba je 85. Valjda će bit ok pošto vidim da i alfa na svom setupu ima istu ili sličnu diznu, a slični su nam setupovi skutera.

--- Kraj citata ---

Okreni taj serafic na 1,5 kruga pa nek to bude polazna tocka stelanja lera.

Antares:

--- Citat: 3alfa3 - 17 Listopad, 2009, 13:11:18 ---Okreni taj serafic na 1,5 kruga pa nek to bude polazna tocka stelanja lera.

--- Kraj citata ---

lera? što nije drugi šaraf za ler, a ovaj za niske okretaje u kojima skuter kreće?

ivanm:
mislio je da šarafić za smjesu odvineš za 1.5 krug a dalje štelaš sa velikim šarafom ler..

Antares:
ok,

a hoću li morat radit one dionice od 1km sa gašenjem nakon 4sek itd. što je već napisano u postupku... i gledat svijećicu?

3alfa3:

--- Citat: Antares - 17 Listopad, 2009, 14:33:21 ---ok,

a hoću li morat radit one dionice od 1km sa gašenjem nakon 4sek itd. što je već napisano u postupku... i gledat svijećicu?

--- Kraj citata ---

Tako bi to trebalo napraviti.
Ali na tvom mjestu bi se samo usredotocio na polozaj igle. Ako ti pase na 1. zubu onda je tako stavi, a ako ne, onda na 2.
Kod W7 igle glavna dizna (osim na full gasu) ne utjece puno na potrosnju (a taj dio te ocito zanima jer inace bi ti i ovaj karb koji imas bio OK).

Prvo stavi taj karb na skut, okreni serafic smjese 1,5-2 kruga u lijevo od skroz zaserafljenog i vozi se dan-dva. Za svaki slucaj, pogledaj svjecicu poslije toga.
Onda spusti iglu do kraja pa vozi, ali pazi da se skut ne gushi na otvorima izmedju 1/4 i 1/2. Ako se ne gushi i odziv na gas je OK, onda ostavi tako.

Vec sam zaboravio.... Airbox je kako preradjen?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju