Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Moj Runner SP

<< < (82/96) > >>

3alfa3:

--- Citat: PanTheR_oo7 - 17 Listopad, 2009, 01:15:21 ---A znate li po "crticama"  (gilera display)  Jel moguce da 1 crtica oznacava 20C?  Govorimo o ser mashini!

--- Kraj citata ---

Ne mozes tako racunat. Uostalom, 6 crtica bi onda znacilo 120C, a sigurno nije tako.
Racunaj (ako je sat ispravan) da je 6 crtica neka normalna temperatura koju najcesce skuteri imaju. Za preciznije bi trebao imati posten instrument za mjerenje.
Taj sat je vise indikator ako rikne remen vodene pumpe ili sistem nije odzracen kako treba, a ne da bi njime precizno mjerio temperaturu

PanTheR_oo7:

--- Citat: 3alfa3 - 17 Listopad, 2009, 01:17:59 ---Ne mozes tako racunat. Uostalom, 6 crtica bi onda znacilo 120C, a sigurno nije tako.
Racunaj (ako je sat ispravan) da je 6 crtica neka normalna temperatura koju najcesce skuteri imaju. Za preciznije bi trebao imati posten instrument za mjerenje.
Taj sat je vise indikator ako rikne remen vodene pumpe ili sistem nije odzracen kako treba, a ne da bi njime precizno mjerio temperaturu

--- Kraj citata ---
  OK  HVALA NA INFO!

Antares:
Totalno sam zadovoljan ugradnjom termostata i sređivanjem mješavine.
Skuter više toliko ne dimi, a jučer navečer sam bio vani, neznam koliko je bilo stupnjeva, ali dosta hladno i skuter se baš fino zagrijavao. Skoro pa uopće nema trokiranja na hladno kako je prije bilo.
Čak sam imao jedan race sa nekim starim runnerom 209cc i držao sam ga do 60kmh.

dino_sk:

--- Citat: Antares - 14 Listopad, 2009, 23:59:31 ---Samo eto kad nema 6 crtica meni bad stisnut :D.

--- Kraj citata ---
::) ::)  neboli to njega , necemu nis bit ,samo gasss  :toothy11:

Antares:
Stigla nova frga. Trenutno je kod slow-a i razmišljam dal da je pokupim ili da čekam ostat dijelova koji trebaju stići.

ugl. zanima me koji sad postupak slijedi sa stavljanjem nove frge?

Samo ju stavim kako je ili da šaraf smjese odmah prije stavljanja stavim na krug i pol otvoreno? Inače radi se o PHBG BS karbu dakle default dizna tog karba je 85. Valjda će bit ok pošto vidim da i alfa na svom setupu ima istu ili sličnu diznu, a slični su nam setupovi skutera.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju